Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Magnus Ugglas nya frisyr - fansen tappar hakan efter förvandlingen

24 aug, 2022 
magnus-uggla-frisyr-hår-
Underbara Uggla har kapat håret. Den tidigare kalufsen är nu utbytt till en kortare variant!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
VIDEO: 10 saker du kanske inte visste om Magnus UgglaBrand logo
VIDEO: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

Nu har Magnus Uggla, 68, valt att klippa kort, de ikoniska lockarna som ramat in hans ansikte sedan 1970-talet är ett minne blott.

”Med anledning av min namnsdag har jag klippt mig!! Snyggt va?”, låter Magnus Uggla sina följare veta och samtidigt delar han med sig av en bild på sin nya läckra look.

Och komplimangerna låter inte vänta på sig. Den ena efter den andra gör klart att artistens nya look är helt otrolig. ”Wow”, skriver artistkollegan Miss Li samtidigt som Petter Askergren applåderar. ”Så otroligt vackert”, ”Stiligt!”, ”Läckert!”, ”Vilken snygg frisyr!” och ”Men så snygg du blev Magnus”, var några reaktioner från följare och fans.

Annons

Magnus Ugglas underbara frisyr

Artisten Magnus Uggla har gått en lång väg i svenskt nöjesliv. Han är den punkiga rebellen, med adligt påbrå, som med åren blivit folkkär och bred, och den klassiska kalufsen har hängt med på hela resan – fram tills nu!

Här är Magnus Uggla på scenen under Törebodafestivalen som gick av stapeln denna sommar.
Här är Magnus Uggla på scenen under Törebodafestivalen som gick av stapeln denna sommar.
Rockiga lockar i soffan i början av 00-talet.
Annons

Vilken frilla!

Annons

Förra året släppte Magnus Uggla romanen Johnny the Fucker, vilken är satir om musikbranschen. Boken bygger på historien om när Magnus Uggla ställde upp i Melodifestivalen 1979 – lite mot sin vilja eftersom han hade tajt om stålar – med låten Johnny the Rocker.

– Det här var utan tvekan den mest turbulenta perioden i min karriär, och det tog på krafterna att få ner allt på pränt. Men, sammanfattningsvis med facit i hand måste jag ändå säga att det nog är en av de bästa böcker jag har skrivit, säger Magnus Uggla enligt förlaget Norstedts som ger ut boken.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: 10 saker du bör veta om grått hårBrand logo
SE OCKSÅ: 10 saker du bör veta om grått hår
Annons