Madonnas sällsynta bild med alla barnen

Madonna

Madonna, 64, är inte bara en av tidernas största artister – hon är också mamma till sex barn.

Madonnas olika looks – genom tiderna
1:05

Efter reklamen: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Slå på ljud

Av hennes barn är två biologiska och fyra stycken har hon adopterat. Alla de fyra adopterade barnen föddes i Malawi i södra Afrika. De kom till Madonna vid olika tidpunkter.

Här är Madonnas alla barn

I tre år, mellan 1994 och 1997, var världsstjärnan ihop med amerikanska skådespelaren Carlos Leon, 56, känd från bland annat tv-serien Oz. 1996 fick de dotter Lourdes Leon ihop.

Hon har i dag vuxit upp och blivit modell, samt artist.

Åren gick och 2000 hittade Madonna kärleken på nytt, den här gången i Lock, stock and two smoking barrels-regissören Guy Ritchie, 54. De gifte sig och samma år kom deras son Rocco Ritchie till världen. Han har hållit sig undan rampljuset för det mesta, och är i dag konstnär.

Paret adopterade också sonen David Banda år 2006. Han är i dag 17 år och har börjat visa upp sina musikaliska förmågor, samt redan hyllats i media som en stilikon.

Börje Salmings okända arv – så hjälpte han Damkronorna till VM

Efter parets skilsmässa 2008 adopterade Madonna Mercy James som då var 4 år gammal. Adoptionen blev ifrågasatt eftersom dotterns biologiska familj menade att de inte hade godkänt den. Efter mycket om och men löste sig situationen och barnets far sade bara att han önskade att Mercy James skulle få veta om sin biologiska pappa.

De sista i den gedigna barnaskaran är tvillingarna Estere och Stella. De kom till Madonna som femåringar år 2017.

Madonnas fina familjefilm

I helgen delade mamman bilder från familjens thanksgivingfirande. Och då var alla barnen samlade.

”Det här är jag tacksam för”, skriver hon till bildspelet.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Förutom gruppbilden kan man bland annat se foton av hur barnen spelar musik tillsammans och att syskonen trivs med sin mamma.

Det hör inte till vanligheterna att Madonna samlar alla barnen på samma bild. Men på thanksgiving för två år sedan lade hon upp ett litet klipp där familj var fulltalig.

Foto: TT

Utvald läsning