Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Lyxfällans Magdalena Kowalczyk om livet utan barn – de ärver henne

28 apr, 2022 
Magdalena Kowalczyk
tt
Programledaren Magdalena Kowalczyk har valt ett liv utan barn. I tidningen Civilekonomen berättar hon om vem som får arvet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Magdalena Kowalczyks bästa tips – så boostar du din ekonomiBrand logo
Magdalena Kowalczyks bästa tips – så boostar du din ekonomi

Magdalena Kowalczyk, 43, är den före detta medlemmen av Gladiatorerna som efter sex år på TV4 gick till konkurrenten TV3 i en helt annan roll. Idag hjälper människor att få ordning på pengarna i programmet Lyxfällan. Expertisen kommer sig av att hon är utbildad ekonom, föreläsare och en driven entreprenör inom träning/hälsa.

I facktidningen Civilekonomen beskriver Magdalena hur hon ser på sin egen ekonomi och det hon lämnar efter sig.

Ordning på egna ekonomin

Magdalena Kowalczyk
Magdalena Kowalczyk har flera vitt spridda erfarenheter i strålkastarljuset.

– Jag har alltid varit ordningsam med pengar. Och jobbat för dem. Redan som liten gjorde jag små arbetsuppgifter hemma som att städa badrummet och tömma diskmaskinen. Men jag hade inte regelbunden veckopeng, utan fick be mamma om bidrag för att gå på bio eller köpa hamburgare, säger Magdalena i tidningen.

Annons

– Jag var duktig och ambitiös i skolan, gjorde alla läxor och hade alla rätt på proven. Det var ett sätt att säkerställa min behörighet. Den som är bäst blir aldrig ifrågasatt, då fick jag lov att bli det, fortsätter hon.

Vänners barn i sitt testamente

Magdalena bor i Stockholm med sin fästman. De har även ett fritidshus i Frankrike dit Magdalena gärna åker för att återhämta sig. Paret har valt att inte skaffa barn. Till Civilekonomen säger Magdalena att hon gillar barn och har vänners barn inskrivna i sitt testamente.

En av Magdalenas goda vänner är träningsprofilen Helene Ahlson vars barn Magdalena är gudmor till. I ett inlägg på Instagram hyllar Helene sin vän med orden:

”Den här donnan är inte bara min bästa vän, utan även Lennox underbara gudmor. Ett självklart val som visade sig bli en perfekt match! Jag är så GALET glad, tacksam & stolt över att ha dig i mitt liv bästa Magdalena Kowalczyk”, skriver hon intill en bild på dem båda.

Annons

Postar bilder med barn

I Magdalenas egna Instagramflöde finns fler inlägg som visar på hur barnkär hon är. I ett inlägg med video syns hon gunga med en liten pojke i famnen. Texten lyder:

”Må vi alla ta ansvar för de små människovalpar som växer upp i ett allt hårdare Sverige idag. Låt oss krama och bekräfta dem så mycket vi orkar, men också ställa krav på dem så att de växer och utvecklas samt tydligt visa gränser kring vad som är ok och inte, så att de så småningom blir vettiga, artiga och självsäkra vuxna individer.”

Källa: Civilekonomen

Foto: TT

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons