Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Linus Wahlgren om verkliga relationen till sin kända familj

22 sep, 2022 
Linus Wahlgren om verkliga relationen till sin kända familj
tt
Han undviker gärna att ständigt synas ihop med sin familj och upplever att han har blivit nekad jobb på grund av familjen.
Så är Linus Wahlgrens relation till sin kända familj!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Att Linus Wahlgren tillhör en av Sveriges mest kända familjer är ingen hemlighet. Hans mamma och pappa är Christina Schollin och Hans Wahlgren, och i hans syskonskara finns både Pernilla och Niclas Wahlgren.

Men att stora delar av hans familj valt att arbeta i rampljuset fick honom först att vilja gå en annan väg.

– Då hade jag någon period där jag kände att jag kan ju inte göra som alla andra i familjen. Peter, min äldsta brorsa, jobbade ju inom bankvärlden. Det svarta fåret, sa Linus Wahlgren när han gästade Renées brygga.

Familjen Wahlgren på 80-talet.
Niclas, Christina, Linus, Hans och Pernilla på 80-talet.

Peter Wahlgren är Linus, Niclas och Pernillas äldre bror, som valt att leva ett liv utanför kändisskapet.

Annons

Vill inte synas med familjen

Men för Linus blev det inte ett liv utanför rampljuset. Idag jobbar han som skådis, och vi har sett honom i flera svenska produktioner och föreställningar.

När han gästade Renées brygga berättade han att han upplevt att det är flera roller han inte fått, just på grund av sin familj. Och att synas i till exempel Wahlgrens värld har han försökt undvika genom åren.

– Man blir så förknippad med sin familj ändå, så jag behöver ju inte vara med i varje program som alla i familjen är med i. Plus att jag inte är lika bekväm med att vara personlig 24 timmar om dygnet. De bjuder så mycket på sig själva, men jag skulle inte orka det, sa han då.

Jobbar ihop med systern Pernilla

Men att han inte vill medverka i Pernilla Wahlgrens realityshow betyder inte att han inte vill stå på scen med henne. För första gången på 15 år gör nu Pernilla och Linus en show ihop. Linus ersatte Ola Forssmed i scenföreställningen Pernilla har hybris, men Linus tackade till en början nej.

Linus Wahlgren, Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren, Kim Sulocki, Måns Nathanaelson är aktuella med Pernilla Wahlgren har hybris.
Linus Wahlgren, Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren, Kim Sulocki, Måns Nathanaelson är aktuella med Pernilla Wahlgren har hybris.

Både tjat och pengar fick honom till slut att säga ja.

– Jag sa ju nej flera gånger först. Jag hade lite andra grejer som jag skulle göra, så jag sa “det hade varit skitkul, men jag har lite andra grejer på gång”. Så hon fick jobba för att få med brorsan, säger Linus Wahlgren till Aftonbladet.

– Det är tur att jag har en rik syrra som kan betala en bra lön.

Foto: TT

Annons