Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Laila Bagge till sjukhus efter allvarliga olyckan i hemmet

13 okt, 2020 
AvMåBra
Laila Bagge föll ihop i sitt hem och hittades blodig av pojkvännen Korosh Kananian. Med ambulans fördes hon till sjukhus och nu berättar hon nu om den dramatiska olyckan. ”Jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder”, skriver Laila.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Tv och radio-profilen Laila Bagges vecka fick en dramatisk start. Under måndagen tvingades hon föras till sjukhus akut med ambulans efter att ramlat ihop och slagit sig ordentligt.

Laila Bagges egna ord om olyckan

På sin blogg skriver Laila att hon hade haft en helg full av firande då kärleken Korosh Kananian nyligen fyllt år. Men veckan därpå startade inte som planerat. Det var när Laila var på väg för att göra sig iordning för jobbet som det obehagliga hände.

När jag kliver upp känner jag mig yr, illamående och svimfärdig, skriver Laila och förklarar att hon trodde att hon kanske hade druckit lite för vatten dagen innan, i kombination med alkohol.

”Nu kände jag när jag vaknade mig lite yr och tänkte att jag ska inte väcka Korosh utan jag går till badrummet och dricker lite vatten så blir det bra.Sagt och gjort, kommer så långt, dricker ett glas, även om jag är yr, sätter ned det, men sen blir det svart. Vaknar efter det upp av att Korosh ropar på mig och lyfter upp mig från golvet och känner att det gör ont i ansiktet. Det visar sig att jag svimmade där inne på toaletten och när jag gjorde det måste jag ha ramlat och slagit i handfatet och golvet.

Annons