Laila Bagge till sjukhus efter allvarliga olyckan i hemmet

Tv och radio-profilen Laila Bagges vecka fick en dramatisk start. Under måndagen tvingades hon föras till sjukhus akut med ambulans efter att ramlat ihop och slagit sig ordentligt.

Laila Bagges egna ord om olyckan

På sin blogg skriver Laila att hon hade haft en helg full av firande då kärleken Korosh Kananian nyligen fyllt år. Men veckan därpå startade inte som planerat. Det var när Laila var på väg för att göra sig iordning för jobbet som det obehagliga hände.

När jag kliver upp känner jag mig yr, illamående och svimfärdig, skriver Laila och förklarar att hon trodde att hon kanske hade druckit lite för vatten dagen innan, i kombination med alkohol.

”Nu kände jag när jag vaknade mig lite yr och tänkte att jag ska inte väcka Korosh utan jag går till badrummet och dricker lite vatten så blir det bra.Sagt och gjort, kommer så långt, dricker ett glas, även om jag är yr, sätter ned det, men sen blir det svart. Vaknar efter det upp av att Korosh ropar på mig och lyfter upp mig från golvet och känner att det gör ont i ansiktet. Det visar sig att jag svimmade där inne på toaletten och när jag gjorde det måste jag ha ramlat och slagit i handfatet och golvet.

Korosh hörde en duns och möttes av en blödande Laila på golvet.

”Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset”, skriver Laila som sedan tillagt att det var hela tre tänder som tagit stryk.

Kan tvingas operera

Laila färdades direkt in till sjukhuset med ambulans, där lades hon in på hjärtavdelningen men alla värden såg bra ut. Troligen var det just vätskebristen som var anledningen till kollapsen förklarar hon. Laila blev sedan kvar på sjukhuset under ett par timmar och under tisdagen inväntar hon svar från läkarna ifall operation behöver genomföras. Hittills har hon tvingats sy flera stygn efter jacken i hakan.

”Jag är lite orolig för käken. Det visade sig nämligen att jag även fått en fraktur i käken. Jag kan inte riktigt bita ihop eller öppna munnen. Det känns riktigt otäckt när jag tänker på det. Vilken smäll det måste ha varit. Fy!”

Hänt har varit i kontakt med Laila som hälsar att hon under omständigheterna är ok.

Foto: Instagram, TT

Läs mer:

Laila Bagges ord till sonen Kit efter skilsmässan från Niclas

Laila Bagges ovanliga mammabeslut – efter sonens önskan

Här är Kolai – Laila och Koroshs kärleksbebis!

Utvald läsning