Laila Bagge om fördelarna med att vara ihop med en yngre man

laila bagge

Laila Bagge, 49, och 18 år yngre Korosh Kananian, 31, träffades en utekväll i Stockholm 2015, då var Laila 42 år, och Korosh 24 år. De föll för varandra pladask, det tog inte lång tid innan de blev ett par och de har hållit samman sedan dess. I tv-serien Lailaland har vi fått se en del av deras relation, och paret driver också företag tillsammans.

VIDEO: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh
2:51

Efter reklamen: VIDEO: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh

(2:51)

Slå på ljud

Fördelarna med en yngre man, enligt Laila Bagge

I en ny intervju med Wellness gör Laila Bagge klart, att hon tycker att yngre män vet vad kvinnor vill ha. Hon gör även klart att ålderskillnaden inte påverkar relationen, men att hon helt klart ser skillnad på hur yngre kontra äldre män är rent generellt.

– Kanske inte just åldern, men det är stor skillnad mellan generationerna tycker jag. Yngre män är uppfostrade på ett annat sätt och jag uppfattar det som ett sexualutbildningen i skolan är lite annorlunda nuförtiden, haha. Idag sätter man kvinnan i första rummet på ett sätt som man kanske inte gjorde förr. Min upplevelse är att yngre män är mer utbildade och förstår hur allting sitter och fungerar på kvinnan, skrattar hon i intervjun.

”Yngre män vet vad tjejer tycker om”

– Sedan finns det såklart undantag. Men generellt tror jag att män från yngre generationer vet mer om vad tjejer tycker om. Det är lite spännande att se hur vi uppfostrar dagens killar eftersom det kan säkert slå över åt andra hållet. Jag är stenhård mot mina söner och tar oftast tjejernas sida. Generationen unga män som växer upp nu kanske har blivit för hårt drabbade av vad tidigare generationer gjort, säger hon vidare.

Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett i par i snart sju år. Nu driver de även ett företag tillsammans.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: Laila Bagge – 5 saker du inte visste om henne
0:40

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Laila Bagge – 5 saker du inte visste om henne

(0:40)

Slå på ljud

Utvald läsning