Kvinnliga pilotens yogakonto får oss att längta utomlands

29-åriga Malin Rydqvist bor i Kroatien med sin pojkvän och flyger til vardags en Boeing 737. Sitt instagramkonto @flymeyoga startade hon för ett drygt år sedan och nu följs hon av över 124 000 personer.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon att hon startade kontot för sina vänner och sin familj så att de skulle kunna följa hennes liv utomlands. Sedan adderade hon bilderna från flygplanet – och då tog det fart i följarantalet.

– Jag vet inte vad det är som gör att det blivit en sådan bomb nu men folk är ju ganska fascinerade av piloter, framförallt kvinnliga piloter. Sedan kom yogan in i livet, säger Malin till Aftonbladet.

Yogan började hon med efter en skidolycka då hon skadade ryggen och var tvungen att sluta med annan träning. Yoga var det enda som fungerade och idag är hon mer eller mindre smärtfri, mycket tack vare yogan.

Hennes konto och bilder har nu uppmärksammats på både MailOnline, på New York Posts hemsida, australiensiska News.com och av brittiska The Mirror.

Bilderna på instagramkontot tar hon oftast själv, med en systemkamera och timer. De flesta i tagna i Kroatien där hon bor men även på Teneriffa och Mallorca. Se några av Malins härliga bilder nedan, och in och följ henne på instagram.com/flymeyoga.

Sugen på lite yoga någon? Vi är!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

 Läs också: 6 yogaövningar även nybörjare kan göra

 

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Be kind and truthful and your life will be fruitful 🍍🙃 Ett foto publicerat av Malin Rydqvist (@flymeyoga)

yoga_fjarilen

 

Artikeln publicerades ursprungligen på Elle.se

Foto: Instagram

 

Vila dig piggare – enkla yogaövningar att göra hemma

Läs också: Vila dig piggare – enkla yogaövningar att göra hemma