Katrin Zytomierska bekräftar sin nya kärlek – efter åren som singel

katrin zytomierska
1:21

Efter reklamen: 10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slut

(1:21)

Katrin Zytomierska, 44, kan titulera sig poddare, författare och influencer. För tio år sedan släppte hon självhjälpsboken Dags att bli smal! med hälsotips, och livsstilsboken Snusboken, i vilken hon hyllar tjejer som snusar. Fotografierna till bägge böcker var tagna av hennes dåvarande partner Bingo Rimér. Det är för honom som hon nu avslöjar att det finns en ny kärlek i hennes liv.

Driver podcast med exet Bingo Rimér

bonusfamiljen bingo rimér och katrin zytomierska med barn

Katrin Zytomierska längst till höger med exet Bingo Rimér längst till vänster. I mitten hans dotter Nova samt sönerna Ringo och Rambo.

Ex-paret driver Relationspodden ihop och det är på Bingo Rimérs fråga om Katrin är kär som hon i podcasten svarar:

– Nej men sluta. Ska vi prata om det? Ja, men jag tror det. Det är väldigt härligt, säger Katrin.

Bingo och Katrin var ett par åren 2009-2015. De hann få två barn, Ringo och Rambo, innan de insåg att de passar bättre som goda vänner. Nu lever Katrin ett bonusliv med de två sönerna, ytterligare en son från en relation med Alexander Klingstedt, samt sin nya älskling.

De 165 tusen följare som hänger med i Katrins vardag via Instagram har på senare tid kunnat se en mystisk man som skymtat förbi i storyn.

”Han förblir ju inte mystisk om jag säger det”, svarar Katrin när en nyfiken följare frågar vem mannen är.

Den som lägger ihop ett och ett efter Katrins svar i Relationspodden kan nu lista ut att det är hennes nya pojkvän som synts till.

Har hyllat singellivet

katrin zytomierska

Katrin Zytomierska på röda mattan.

Så sent som i maj i år postade Katrin ett långt inlägg på Instagram där hon beskrev känslan av att vara ensamstående mamma till tre barn.

”Jag är ju ensam med tre barn och jag vet ju att jag inte kan dela på mig men det hjälper liksom inte. Jag är otillräcklig punkt och slut. Jag borde lära mig att leva med det men det kommer jag aldrig. Alltid minst en som är besviken lite ledsen inte får det den behöver”, skrev hon då.

Tidigare har Katrin hyllat sitt singelliv. I en intervju med Hänt från 2021 säger Katrin att hon får det bästa av alla världar; föräldraskap, fest och flärd.

– Jag har ju landat i ett helt perfekt liv som funkar jättebra för mig där jag verkligen lever väldigt fritt. Jag har mina barndagar där jag lever med mina tre söner som är väldigt aktiva, så då är det ju alltid full fart med skola och aktiviter. Och så har jag dagarna då jag inte har barnen och då lever jag som vilken singelperson som helst bara att jag kanske unnar mig lite mer än genomsnittet. Så jag roar mig väldigt mycket och är ute och umgås med vänner och reser en del, berättar hon.

Källa: Hänt, Expressen

Foto: TT