Karl Fredriks glädjebesked efter tuffa tiden – fansens reaktioner

Karl Fredrik Gustafsson på Österlen och Petter Kjellén.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Karl Fredrik Gustafsson fångade allas hjärtan under förra året när tittarna för första gången fick möta honom och kärleken Petter Kjellén på Österlen i det egna programmet Karl Fredrik på Österlen.

Säsong två på TV4 är i full gång och Karl Fredrik har i en tidigare intervju med Hänt berättat om hur det känns att få göra ytterligare en säsong.

Tittarnas kritik mot TV4:s ändring av Karl Fredrik på Österlen

– Det känns nervöst, roligt och förväntansfullt! Första säsongen blev ju en succé så hoppas det ska gå hem denna gång också, säger Karl Fredrik.

Avslöjade detaljerna bakom inspelningen

I intervjun med Hänt avslöjade även Karl Fredrik detaljer om inspelningen och att det ibland inte gick som han tänkt sig.

– Det var lite nervöst när vi flyttade det 800 år gamla olivträdet. Det höll på att gå tokigt, men det löste sig. Vi har även haft operadivor över som kom för att uppträda opera i ett avsnitt. Och där kan jag berätta att det blev en nakenchock som tittarna inte får se.

– Det var inte jag, men operadivorna kanske...

Karl Fredriks glädjebesked med Petter

Som många känner till har coronapandemin ställt till det för flertalet egenföretagare. Vi har kunnat läsa om tuffa perioder för näringslivet, främst personer som arbetar i exempelvis butiker eller inom kultursammanhang. Men för Karl Fredrik visar det sig nu istället gå strålande.

Karl Fredrik och Petters kärlekshemlighet – så vårdar de relationen

Det går till och med så bra att Karl Fredrik under påskhelgen hade utökade öppettider på Eklaholm. På Instagram meddelade nämligen floristen att det var extra-öppet men att besökare behövde förboka sitt besök: ”Vill man besöka butiken behöver man boka sitt besök”, skrev han.

Men Karl Fredriks framgång har ännu inte nått sin topp. Inom kort hoppas han nämligen hitta ett hus i Italien tillsammans med Petter. Dessutom har Karl Fredrik avslöjat att det blir en tredje säsong av programmet Karl Fredrik på Österlen.

För följarna kommer han nu med ytterligare ett glädjebesked, nämligen ett nytt projekt på gården som tittarna kommer kunna ta del av i programmet.

”Underbara tisdag! Ikväll kl. 20.00 på TV4 förflyttas vi åter till sommaren på Österlen och hos oss på Eklaholm! Vårt nya projekt - Pelargången med Trädgårdshuset och Woodland påbörjas. Glädje, växter, blommor och inspiration i vanlig ordning! Allt avslutas i solnedgången vid åkerkanten, då blir det stor fest för att ära personalen, personalen som är en del av vår familj här på Eklaholm! Tack för att ni finns! Vi ses i rutan ikväll kl. 20.00 på TV4!”

Släng inte julens blommor – plantera om dem för en andra chans istället

Flera följare gläds åt Karl Fredrik, en kommenterar: ”Magiskt” En annan skriver: ”Kan inte vänta”.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Karl-Fredrik på Österlen sänder nyårsspecial från Eklaholm

35 svenska slott och trädgårdar att besöka i sommar

Marie och Gustav Mandelmanns nya familjemedlem efter Siris bortgång

Dela på: