Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Kändisparen som möttes när de var i en annan relation

30 maj, 2022 
janebrink
Är det rätt, är det faktiskt inte alltid helt lätt. Här är kändisparen som fick upp ögonen för varandra – när de redan var i en annan relation.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Dominika Peczynski och Anders Borg

Artisten, entreprenören och programledaren Dominika Peczynski, 51, och M-politikern Anders Borg, 54, träffades 2015. De flyttade ihop året därpå, och 2018 gifte de sig med varandra. Första mötet skedde när de båda fortfarande formellt var gifta med sina före detta partners.

TV: 10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slutBrand logo
TV: 10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slut

– Vi träffades innan vi var skilda, men vi var båda inne i en skilsmässoprocess. Så det var ingen som slog sönder något. Sedan gick allt väldigt fort. Jag såg Anders, det var en mottagning med finska regeringen och jag tyckte han var så söt när han lade huvudet på sned, och tänkte, vilken snygg karl! Men trodde han var tråkig. Sedan började vi en intensiv mejlväxling och då ändrade jag definitivt uppfattning, har Dominika Peczynski tidigare berättat i M magasin.

Efva Attling och Eva Dahlgren

Musikern Niklas Strömstedt, 63, och designern Efva Attling, 70, gifte sig 1985 och var gifta i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 33, och Simon, 29, tillsammans. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, 61, och de möttes och inledde en kärleksaffär redan under Niklas Strömstedt och Efva Attlings äktenskap.

Annons

Idag är relationen mellan ex-paret Efva Attling och Niklas Strömstedt god, och när Attling gästade podcasten Nemo möter en vän gjorde hon klart att han är en god vän och att de är ”ganska tajta”.

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck

Första gången Carina Bergfeldt, 42, träffade sin numera make Jesper Zølck, 43, var hon i en relation. Men eftersom dragningskraften till dansken (som hon kallar honom) var så pass stor valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande och tog en drink med Jesper Zølck. Resten är historia. Idag är de gifta och har den snart tvåårige sonen Hamilton tillsammans.

Anja Pärson och Filippa Rådin

Skidåkaren Anja Pärson, 41, och stylisten Filippa Rådin, 49, träffades i en klädbutik där Filippa jobbade och Anja shoppade. De började umgås som vänner 2008 och sex år senare var de gifta makar med hus i Umeå. Filippa Rådin var inte intresserad av tjejer innan det att hon insåg att det var Anja Pärson som hon ville tillbringa resten av sitt liv med.

Annons

”Jag såg henne som en individ och förälskade mig i henne som person”, bloggade Filippa Rådin samtidigt som hon berättade att det var aningen svårt att berätta för sin familj om sin relation med Anja Pärson.

”Eftersom jag var gift och hade barn med en annan så var det självklart svårt. Det tog lång tid innan jag kunde acceptera att mitt liv skulle förändras. Det var svårt för mig och det är extremt jobbigt för alla som ska skiljas. Sen att berätta att jag ville leva med en kvinna var en mycket mindre pers att gå igenom.”

Idag har Anja och Filippa också fått två barn: Elvis och Maximilian, och Filippa har sedan sitt tidigare äktenskap även dottern Emmi.

Casper Janebrink och Therese

I början på februari i år nåddes vi av nyheten om att Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, skiljer sig efter 23 års äktenskap. Bara ett par månader efter skilsmässobeskedet kom ännu en nyhet. Casper Janebrink ska bli pappa på nytt. Arvingarnas frontmans nya flamma och numera gravida Therese träffade han på gymmet redan innan skilsmässan från Helena.

Annons

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Casper också i Expressen samtidigt som han medger att:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev.

Lotta Lundgren och Erik Haag

Tv-profilerna Erik Haag, 54, och Lotta Lundgren, 51, träffades för första gången 2010 när de båda arbetade med Henrik Schyffert och SVT-programmet Landet brunsås. Två år senare jobbade duon tillsammans igen, i succén Historieätarna och året efter ansökte de båda om skilsmässa från sina dåvarande respektive. Strax efter det annonserade de sin kärlek för varandra.

Linda Bengtzing och Peter Ståhlgren

När artisten Linda Bengtzing, 48, träffade sin fästman Peter Ståhlgren, 48, var han redan i ett förhållande. När Linda gästade podcasten Bathinas skilda möten berättade hon hur relationen med Peter började.

Annons

– Han snodde jag från en tjej som inte var alert nog, skämtade Linda Bengtzing i podden.

Linda Bengtzing gjorde även klart att hon inte kände av något dåligt samvete eftersom inget hände mellan dem förrän Peter hade gjort slut med ex-flickvännen.

– Det han visade då när vi blev kära och de fortfarande var tillsammans var en otrolig respekt. Ingenting hände mellan oss förrän han hade lämnat henne, berättade hon också.

Idag har paret barnen Vera, 12, och Nils, 8, tillsammans.

Stefan Löfven och Ulla

Vår före detta statsminister Stefan Löfven, 65, och hans hustru Ulla Löfven, 71, träffades för första gången på jobbet. Deras relation började på ett vänskapsplan, men med tiden kom de att bli kära i varandra. Något som inte var helt okomplicerat eftersom Ulla Löfven vid tidpunkten var gift och hade två barn.

Annons

– Det kändes ju inte bra att vara den som tog initiativet till att en familj splittrades, det var tufft, förklarade Stefan Löfven i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts nyligen.

Ulla Löfven berättar:

– När han berättade vad han kände för mig så var min första känsla att ”jag orkar inte med att utsätta min familj för en sån här kris”, sa Ulla Löfven samtidigt som hon gjorde klart att det inte var helt självklart för henne att inleda en relation med Stefan.

– Sen gick det ju liksom inte att hindra i alla fall, lade hon till.

Foto: TT/Instagram

Se också: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nuBrand logo
Se också: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu
Annons