Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Kändisar som har levt eller lever i öppna relationer

19 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Kändisar
Relationer finns i många former, och diskussionen kring öppna relationer har aldrig varit mer på tapeten än i dag. Nedan listar vi kändispar som var eller kanske fortfarande är i öppna relationer eller som utövar polyamori.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Här är 8 kändisar som gift sig i korta bröllopsklänningarBrand logo
Här är 8 kändisar som gift sig i korta bröllopsklänningar

KKärlek och relationer kommer i alla olika slags former. Och något som är av en het diskussion i dag är par som har öppna förhållanden. Följande kändisar har alla enligt uppgift suddat ut de traditionella gränserna för kärleksrelationer.

Lizzo och Myke Wright

Lizzo
Lizzo och hennes pojkvän Myke Wright har fortfarande inte synts ihop offentligt än.

Det var under en intervju i radioprogrammet, The Breakfast Club som artisten Lizzo förklarade att hon och partnern Myke Wright fortfarande inte har gjort sin förhållande offentligt än.

– Vi har inte gjort röda mattan än och jag måste respektera hans integritet, sa hon i programmet.

Annons

Men sedan fick Lizzo frågan om hon tror att deras förhållande kommer att hålla de närmaste tio åren. Något som fick artisten att bekräfta att hon inte tror på monogami.

– Jag tror att ett traditionellt förhållande i 10 år skrämmer mig, men kärlek är för alltid. Jag kan älska någon för alltid. Monogami, för mig, är lite klaustrofobiskt eftersom det finns regler.

Hon fortsatte berätta om regler i ett förhållande:

– Jag vill inte ha några regler. Men det betyder inte att jag ligger med andra. Det betyder inte att han gör det heller. Det betyder bara att det inte finns några förväntningar, och på det sättet får kärleken bara vara huvudhändelsen... Det är som, gör vad du vill göra, så länge du älskar mig.

Willow Smith

Willow Smith.
Willow Smith har alltid varit öppen med hur hon ser på kärlek och relationer.

Willow Smith har alltid varit öppen med hur hon ser på kärlek och relationer, och i ett avsnitt av Red Table Talk kom hon stolt ut som polyamorös.

Annons

– Att utöva monogami måste vara ett val som du gör, precis som att utöva polyamori. Det kan inte bero på att jag får höra att jag ska göra på det här sättet. Det, min kära, är djupt föråldrat och fungerar inte längre, säger hon i programmet.

”Vad som funkar bäst för er”

Shailene Woodley

I april 2020 öppnade skådespelaren Shailene Woodley upp sig för The New York Times om att hon tidigare varit en del av ett öppet förhållande.

Hör här, jag är någon som har upplevt både ett öppet förhållande och ett djupt monogamt förhållande i mitt liv, och jag tror att i den tiden vi lever i dag borde det inte finnas några regler förutom de som utformats av två personer i ett partnerskap – eller tre personer, vad som funkar bäst för er, säger hon.

Shailene Woodley
Shailene Woodley har tidigare varit en del av ett öppet förhållande.

Megan Fox och Brian Austin Green

Annons
Megan Fox och Brian Austin Green
Megan Fox och Brian Austin Green.

Skådespelarna Megan Fox och Brian Austin Green påstås ha haft ett ensidigt öppet förhållande ett tag.

– De har kommit överens om ett öppet förhållande där Megan kan träffa andra män men Brian kan inte dejta någon annan, sade en källa till New York Daily News 2009.

I maj 2020 bekräftade dock Brian Green i sin podcast att han och Megan hade varit splittrade sedan december 2019.

I dag är Fox förlovad med Machine Gun Kelly. När det gäller Green är han i ett förhållande med Sharna Burgess, och paret har till och med fått ett barn tillsammans.

Annons

Will Smith och Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith och Will Smith.

Jada Pinkett Smith har tidigare berättat på sin Instagram om hennes och Wills relation. Där har hon berättat att förtroendet mellan dem möjliggör fullständig frihet när det gäller trohet.

"Will och jag kan båda göra vad vi vill, eftersom vi litar på varandra. Det här betyder inte att vi har en öppen relation... detta betyder att relationen vi har är vuxen", har Pinkett Smith tidigare skrivit på sina sociala medier.

Annons

Lyckades hålla det hemligt för allmänheten

Ashton Kutcher och Demi Moore

Demi Moore och Ashton Kutcher
Ashton Kutcher och Demi Moore hade enligt uppgifter ett öppet äktenskap.

Skådespelarna Ashton Kutcher och Demi Moore hade enligt uppgifter ett öppet äktenskap, något som påstås ha gjort dem lyckliga i flera år innan deras skilsmässa i november 2013.

– Alla i Hollywood vet om deras arrangemang, men de har lyckats hålla det hemligt för allmänheten, sa en källa till tidningen Star 2011.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

Gwyneth Paltrow och Chris Martin
Gwyneth Paltrow och Chris Martin ska ha haft ett öppet förhållande under perioder av sitt äktenskap.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin ska ha haft ett öppet förhållande under perioder av sitt 10-åriga äktenskap.

Annons

En källa ska ha berättat för Access Hollywood att:

– Om Chris flörtade runt, brydde sig inte Gwyneth. Hon har aldrig varit svartsjuk eller territoriell. Hennes filosofi är "Vi båda är vuxna. Vi gör våra egna val".

Brad Pitt och Angelina Jolie

Angelina Jolie och Brad Pitt
Angelina Jolie och Brad Pitt.

Även om paret gick skilda vägar 2016, så ska Brad Pitt och Angelina Jolie ha haft ett öppet förhållande under sina 13 år tillsammans.

– Jag tvivlar på att trohet är absolut nödvändigt för ett förhållande. Det är värre att lämna sin partner och prata illa om honom efteråt. Varken Brad eller jag har någonsin påstått att att bo tillsammans betyder att vara kedjade samman. Vi ser till att vi aldrig begränsar varandra, ska Jolie ha sagt i en intervju med tyska tidningen Das Neue.

Annons

Kim Kardashian och Nick Cannon

Kim Kardashian och Nick Cannon.
Nick Cannon påstås ha bett Kim Kardashian om ett öppet äktenskap.

Även om vi nästan glömmer bort att Kim Kardashian och Nick Cannon ens detjade, påstås Cannon ha bett Kim Kardashian om ett öppet äktenskap.

– Han sa till henne att om hon gifte sig med honom skulle han bygga den största herrgården för henne i Bel Air, de skulle få vackra bebisar och hon skulle ha alla pengar hon någonsin kunde behöva... Men medan Kim förväntades vara monogam, sa Nick till henne att han inte skulle vara det, säger en källa till Life & Style (citat via Cosmopolitan U.S.).

Foto: TT Källa: ELLE Australia

Annons