Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Kajsa Bergqvist ska bli mamma för första gången

21 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Höjdhopparen Kajsa Bergkvist ska bli mamma för första gången tillsammans med frun Josefin Holmqvist. Och den lilla familjemedlemmen kommer väldigt snart!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Kajsa Bergqvist om karriären och kärlekenBrand logo
Kajsa Bergqvist om karriären och kärleken

Det var på invigningen av en restaurang i Stockholm som den tidigare höjdhopparen Kajsa Bergqvist, 46, och hustrun Josefin Holmqvist, 35, kunde meddela att de väntar barn ihop.

Kajsa har varit gift två gånger tidigare, men ska nu alltså bli mamma för första gången tillsammans med frun Josefin. Och familjen blir större väldigt snart!

Ex-maken Måns om att bli dumpad

2007 gifte sig Kajsa med regissören Måns Herngren i Sydafrika, men några år senare meddelade paret att de skulle gå skilda vägar – något som skapade rubriker.

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om, berättade Måns när har gästade podcasten Nemo möter. Efter skilsmässan blev Kajsa tillsammans med dåvarande flickvännen Kristina Norrby som hon var ihop med till 2014.

Kajsa gifte om sig 2016 efter att ha hittat kärleken igen, denna gången i Hanna Hanve. Efter två år valde Kajsa och Hanna att skilja sig, men det dröjde inte länge innan Kajsa blev tillsammans med Josefin som hon nu väntar barn med.

Annons

”Det är dags i december”

För Aftonbladet berättar de blivande mammorna att det inte är långt kvar innan bebisen kommer.

– Det är hyfsat uppenbart nu. Så ja, det stämmer att vi väntar barn. Det är dags i december, berättar Kajsa med ett leende för tidningen.

Det är hustrun Josefin som är gravid och berättar att hennes mående varit bra under graviditeten.

– Ja, det tycker jag. Jag har jobbat på och gjorde mitt sista arbetspass i söndags, säger Josefin.

Kajsa som lagt höjdhoppningen på hylla är numera förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget. Och trots att det väldigt snart kommer en till lite familjemedlem har Kajsa en hel del på jobbet.

– Ja, det är rätt mycket att stå i. Nu är det vintersäsong och det är 31 mästerskap nästa år. Så det är jättemycket. Dessutom är det VM nästa år. Men Josefin börjar att vara mammaledig.

Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
Annons