Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Julpyssel: Så fixar du snyggaste klapparna i jul

13 dec, 2016 
Bella Beiron
Så fixar du finaste julklapparna.
Snygga paket behöver varken vara svårt eller dyrt! Här hittar du 5 enkla och billiga tips till julklappsinslagningen!
Annons

Halva grejen med julklappar är att få njuta av dem där de ligger och fyller upp under granen – vilket inte alls är svårt att åstadkomma! Och med bara lite extra kärlek kan du få paketen att se fantastiks ut! Här hittar du tips på hur du, med enkla och billiga medel, får paketen att skina mer än granen!

 

Spetsa upp dina julklappar

Med brunt omslagspapper, snöre och en söt liten knapp kommer dina paket att blir lika sockersöta som denna lilla goding! Ett tydligt bevis på att snygga paket inte alls behöver vara dyra eller svåra att göra själv!

Spetsa till dina julklappar.

 

Dekorera med röda snören

Kör på ett tema med kreativa inslag! Använd samma inslagspapper på alla paket, men använd olika snören. Det blir både snyggt och effektfullt under granen!

Annons
Använd olika snören till julklapparna.

 

Återvinn dina gamla tidningar

Slå in julklapparna i gammalt tidningspapper.

Istället för att slänga bort morgontidningen kan du spara den till inslagspapper! Det blir riktigt snyggt tillsammans med ett tjockare snöre och valfri dekoration (exempelvis en grankvist, kotte eller julgransdekoration).

 

Låt mjuka paket vara skrynkliga

Att slå in mjuka paket utan kartong är en konst. Ofta blir det inte alls så snyggt som man hoppats på. Ett tips är att tillåta paketet att bli lite skrynkligt. Krama om paketet lite extra och dekorera med en kvist – då kan resultatet bli riktigt charmigt!

Annons
Mjuka julklappar kan vara skrynkliga.

Dekorera med hjälp av naturen

Ta en lugn skogspromenad – det gör både gott för själen och för dina paket! Plocka på dig kottar och kvistar att ta med hem. Köp några kanelstänger och snygga snören i butik och börja pyssla! Kombinationen blir riktigt julig!

Använd skogsmaterial till dina julklappar.

Läs mer:

 3 sätt att förhöja saffranssmaken

 5 enkla byten som skapar julstämning i hemmet

 Smalbaka julens godsaker – 23 smarriga recept!

Julpyssel för vuxna och barn

Juldukning: Tips och inspiration för alla smaker

Annons