Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Jon Henrik om saknaden till dottern Ella Savé – får inte träffa henne

09 apr, 2021 
Jon Henrik om saknaden till dottern Ella Savé – får inte träffa henne
Efter uppbrottet med ex-flickvännen Maret flyttade hon och dottern till Nordnorge, och nu får Jon Henrik Fjällgren inte träffa sin dotter. Artisten berättar nu om den stora sorgen och saknaden.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

I oktober fick den jojkande artisten Jon Henrik Fjällgren och ex-flickvännen Maret Nystad sitt första gemensamma barn – lilla dottern Ella Savé. Men i december avslöjade Jon Henrik att förhållandet med Maret Nystad tagit slut. Och efter det flyttade Maret Nystad med dottern till Nordnorge, och Jon Henrik Fjällgren bor kvar i Sverige.

Jon Henrik Fjällgren och dottern bor långt ifrån varandra

Den nya konstellationen gör att Jon Henrik inte får träffa sin dotter så mycket som han önskar, och saknaden tär på artisten. I ett långt inlägg på sociala medier berättar han om sorgen och saknaden till dottern Ella Savé.

”Fina du Aahtje tänker på dig och saknar dig. Aahtje har de tufft nu och varje gång jag känner jag håller på falla ihop så ser jag bilder på dig och de ger mig hopp. Jag finner inte ord på allt jag bär inombords å jag tror ingen kommer att förstå de. Känns som att vi är så långt ifrån varandra men endå inte. Det har gått en tid sedan jag fick hålla om dig nu och i mina drömmar så kan du dyka upp som en ängel från ovan och ta mig i handen.”

Annons

Jon Henrik Fjällgren kan inte träffa sin dotter

Jon Henrik Fjällgren förklarar även att han planerar lite för dotterns framtid, och att det finns en plats för henne uppe på fjället – om hon skulle vilja.

”Jag kämpar här med renarna för att du en dag skall få möjlighet att ta över om du väljer detta och för varje andetag jag tar på fjället tar jag för dig.”

Melodifestivalen-stjärnan säger att anledningen till att han inte träffar sin dotter så mycket som han önskar är på grund av rådande pandemi. Jon Henrik kan inte ta sig till Nordnorge så lätt eftersom kontrollerna vid gränserna är hårda i och med corona och smittspridningen.

”Även om de är storm och solen inte lyser på dagarna ibland så blir du min sol som för evigt lyser. När allting blir bättre med gränser så kommer jag till dig och när allting blir lugnare så kommer jag till dig.”

Jon Henrik gråter av saknad

Jon Henrik berättar att han ofta gråter på grund av saknaden till Ella Savé.

”Älskar dig Ella och hoppas vi ses i drömmen i natt också. Jag fäller en tår i mitt hjärta för jag är så tacksam att du är så frisk och stark, jag fäller tårar för jag trodde aldrig jag skulle kunna få en så bedårande vacker dotter som dig.. Du är vinden omkring mig, du är hjärtat som slår. Du är mitt ljus i mörkret, du är mitt hem när jag blir vilse.”

Foto: TT/Instagram

Annons