Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Johanna och Anders Bagges kamp i relationen

26 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
TT
Johanna och Anders Bagge är i full gång med flytten till drömslottet på Ekerö. Men allt är inte guld och gröna skogar. Nu berättar Johanna om kampen i relationen.
–Vi har fullt upp, säger Johanna till Hänt.
Annons
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigareBrand logo
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

Flyttlasset är i full gång för Anders och Johanna Bagge. Denna gång bär det av mot deras nya hem – Rastaborgs slott som ligger ute på Ekerö. Även om det är ett nytt hem för paret och deras fem hundar så är slottet gammalt, det byggdes nämligen på 1600-talet och kvadratmeterytan är runt 1500. För Hänt har Anders tidigare berättat om känslorna kring den stora flytten.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vårt första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders.

Prislappen för slottet ligger runt 40 miljoner kronor och slottet utstrålar minst sagt lyx. Fasaden är vit med pampiga pelare runt entrén och utanför slottet finner man en stor trädgård med statyer och en grandios stentrappa som leder upp till entrén. Inne i slottet kan vi se höga tak med stukaturer och underbara kakelugnar i flera rum.

Anders Bagge avslöjar anledningen bakom flytten

Innan flytten till det grandiosa slottet så bodde makarna i Anders villa ute på Ekerö. När Johanna för några år sedan flyttade in hos Anders så var det kaotiskt i hemmet. Men med hjälp av henne så har det blivit mer ordning och reda, berättar hon i en intervju med Expressen.

Annons

– När jag flyttade hit var det som att bo i en rondell. Det var folk överallt, grejer och olika saker som hände hela tiden i hela huset. För mig är ett hem ett hem. Jag vill känna lugn och ladda batterierna. Så jag delade huset i två sektioner, ett för verksamheten och en privat del. Då Anders har adhd är det viktigt med ordning, struktur, balans och harmoni. Det behöver också hundarna.

För Hänt berättar Anders att anledningen till att paret flyttar från sin mäktiga villa beror på att de vill ha något gemensamt.

– Nu sätter vi nyckeln i dörren till något gemensamt för det här huset har jag haft i 16 år. Det är det som är anledningen, säger han.

Johanna och Anders Bagge kamp i relationen

Just nu har makarna fullt upp med flytten, hundarna och olika jobb som kräver tid. I en intervju med Hänt berättar Johanna om deras glädje i relationen och att de har väldigt mycket för sig.

– Vi har fullt upp just nu med flytten men vi mår bra, hälsan är otrolig viktigt och hundarna ger så otroligt mycket.

Hon fortsätter och berättar om hur deras relation ser ut just nu.

– Vi slåss mot tiden hela tiden för att få ihop allt med flytt, hundar och jobb, avslutar Johanna Bagge med.

Foto: TT

Annons