Jill Johnsons hemliga lyxliv med maken

Jill Johnson och Mattias Elg
VIDEO: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: VIDEO: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Jill Johnson fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1998 med låten Kärleken är. Men sedan dess har hon satsat på annat än bara musiken.

Artisten är en mångsysslare av dess rang med allt från eget vin till det egna tv-programmet Jills veranda i SVT. I dag driver countrydrottningen tre framgångsrika bolag och det många kanske inte vet är att Jill Johnson äger flera fastigheter. Hemma i Sverige så äger Jill en lägenhet och en industrifastighet i Borås samt ett hus i skånska hemorten Ängelholm. Men lyxen slutar inte där, sångerskan äger även en fastighet i Grekland på soliga ön Kreta med sin exmake Håkan Werner.

Lyxiga resorna med maken

Den glamorösa livvstilen får vi även se i vardagen och det är med hennes kärlek Mattias Elg som hon reser världen runt. Förra sommaren tog kärleksparet en spontanare ned till Kroatien – och resan osade lyx. Hon delade med sig av bilder på det lyxiga huset med swimmingpool de hyrt under sin vistelse. På Instagram uppdaterade Jill Johnson sina följare och skrev:

”Vaccinpass, en liten resegitarr och en resvan man, det är allt man behöver för att 23.00 i torsdags bestämma sej för en kortare solsemester med avresa dagen efter!”.

”Mannen i mitt liv”

Lyxresorna fortsätter och i mars var det dags att möta våren i New York. På Jills Instagram såg det ut som turturduvorna flög i business class och för att toppa det så hade kärleksparet serverats ett varsitt glas champagne.

”Det ska arbetas i New York”, skrev Jill Johnson till inlägget.

Innan sommaren var makarna ute på äventyr igen och på Instagram bjöd de på härliga bilder från en kärleksresa till Italiens Amalfikust. Vi fick även ta del av en magnifik utsikt från deras terrass över havet, och en immig Moët champagne som var redo att korkas upp i skymningen.

”Italien med mannen i mitt liv”, skrev Jill Johnson.

Foto: TT, Instagram Källa: Expressen

SE OCKSÅ: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
0:59

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

(0:59)

Slå på ljud

Utvald läsning

5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud