Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla efter Jessica Wahlgrens kollaps: “Orolig”

01 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren torkar sina tårar/ Jessica Wahlgren i en blå jacka.
Just nu är Pernilla Wahlgren ute på turné med sin show “Pernilla Wahlgren har hybris”. Men saker blir inte alltid som man har tänkt sig när man är ute på turné, förra veckan hände något minst sagt otippat – Jessica Wahlgren svimmade.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisenBrand logo
Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen

På sin turné har Pernilla med sig ett helt crew, en av dem är vännen och stylisten Jessica Wahlgren. Jessica var tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgren. Inför förra veckans föreställning hände något dramatiskt, något Pernilla berättar om i sin podd Wahlgren & Wistam.
– Vi hade en incident på teatern igår precis innan föreställningen. Jessica svimmade, säger hon.

Pernilla återberättar för sin poddkollega Sofia Wistam vad som hände med Jessica.
– Man blir så orolig och då var det så skönt att vi kunde ropa ut i publiken och bara ”hallå har vi någon sjukvårdspersonal?”, och så kom det upp två sjuksystrar och en ambulanspersonal som kollade så att hon kom tillbaka och allt så där. Man är så tacksam för det, säger hon.

Annons

"Fel på min sköldkörtel"

Jessica Wahlgren själv däremot blev inte så orolig över händelsen, det skriver hon i ett mejl till Expressen.
”Låter allvarligare än det var. Jag jobbar alltså med Pernilla bakom scen i föreställningen hybris. Jag har väldigt lågt blodtryck och fel på min sköldkörtel så ibland när mina värden ligger fel så sjunker mitt tryck ännu mer och då svimmar jag ibland om jag reser mig för fort eller så”.

Jessica fortsätter och berättar att hon kunde köra på med föreställningen som vanligt även efter det att hon svimmat.
”Men ja det kom sjukvårdspersonal från publiken för att ”titta till mig” men som sagt inget allvarligt. Jag körde föreställningen och allt va lugnt”, skriver hon.

Pernilla har haft fullt upp med showen ända sedan restriktionerna släpptes. Hon berättar nu att hon snart har juluppehåll och sen ska, om det är möjligt med tanke på corona, för första gången göra sin show i Norge. Showen är dessutom helt utsåld.
– Jag hoppas, hoppas, hoppas att vi får komma så att det inte blir någon tredje våg eller att de stänger ner eller något, säger Pernilla.

Foto: TT

Annons