Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Jenny Strömstedts stora tabbe – därför dök hon inte upp i rutan: "Panikslagen"

23 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Saknade du också Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon i morse? Den populära programledaren hade nämligen försovit sig – och missade den första delen av "Nyhetsmorgon".
Annons

5 saker vi älskar med Jenny StrömstedtBrand logo
5 saker vi älskar med Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt, 45, har varit programledare för TV4:s ”Nyhetsmorgon i 13 år och aldrig missat en sändning. Men imorse hände det ism inte får hända. Tittarna fick nämligen se hennes programledarkollega Steffo Törnquist, 62, sitta själv i rutan med en tom plats bredvid sig.

– Här har vi en tom stol, ett par olästa tidningar och ett par manus, men ingen partner. Vad kan ha hänt? Jo, Jenny Strömstedt har försovit sig. Vi märkte att hon var borta för tjugo minuter sen, så vi ringde henne tre gånger och väckte henne. Nu sitter hon panikslagen med 400 i puls i en taxi på väg hit. Jag måste ändå säga att det känns lite bra, säger Steffo Törnquist i programmet och skrattar.

Läs också: Jenny Strömstedts inlägg om höstlovshetsen

Jenny Strömstedt missade den första delen av morgonens sändning, men strax före halv sju rusade hon in i studion och tog plats bredvid sin kollega. Då var hon fortfarande andfådd och hade inte hunnit knyta sina skor.

Annons

– Jag har inte ens hunnit knyta skorna, men jag är här nu! Förlåt, jag ber om ursäkt, det ska aldrig hända igen, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det är underbart att vara här påa arbetet och jag vill tacka alla tittare som under morgonen på sociala medier sympatiserat med mig för att jag försov mig till sändningen. All min kärlek till er.

Läs också: 8 anledningar att älska Jenny Strömstedt 

På Instagram har Jenny Strömstedt också lagt ut en bild från den panikslagna taxiresan mot jobbet imorse.

”Ok. Förlåt!!!! Det kan ha hänt för första gången i hela min karriär att jag försovit mig så att jag inte hinner till sändningen börjar. Lovar dock att vara i rutan från 0620. Är i chock – både av förvåning och stress. Lite livat också för Steffo. Med andra ord – räkna med hån. Någon annan som försovit sig någon gång?”, skriver hon.

Foto: TV4

LÄS OCKSÅ: Här förlöser Steffo Törnquist barn i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjö om sjukdomen: ”Trodde jag skulle dö”

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Annons