Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Izabella Scorupco om barnbeslutet med maken Karl Rosengren

10 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Izabella Scorupco
tt
Det går bra för skådespelaren Izabella Scorupco. Hon har äntligen hittat äkta kärlek i maken Karl Rosengren och familjelivet går som på räls. Nu berättar hon om beslutet att inte skaffa barn.
Annons
5 saker du vill veta om Izabella ScorupcoBrand logo
5 saker du vill veta om Izabella Scorupco

Det var fem år sedan som skådespelaren Izabella Scorupco träffade kärleken – entrepenören Karl Rosengren. Paret gifte sig sedan 2019 och skådespelaren berättar nu om parets kärlek – och beslutet att inte skaffa barn ihop för tidningen Allas.

Izabella om barnbeslutet med maken

Något som Izabella först föll för var Karls energi och hur han njöt av livet. Hon berättar att hans liv gick i väldig fart, till skillnad från hennes.

– Jag uppskattar hans driv och jag är glad att vi blev tillsammans så sent i livet och inte har barn ihop. Jag ser på par i vår ålder som fått barn på senare tid, de håller ju på att bryta ihop av trötthet. Man har inte samma energi som yngre föräldrar, säger Scorupco till tidningen.

Båda makarna har barn sedan tidigare men Karls barn är yngre än Isabellas vilket innebär att hon har fått en ny roll som bonusmamma på äldre dar.

– Mina barn är ju i stort sett självgående. Med yngre barn måste man ta hänsyn till både deras och andra vuxnas rutiner och uppfostran. Jag försöker hålla mig neutral och parera mellan saker, säger Scorupco till tidningen.

Kärnan i relationen med Karl

Något som är kärnan i deras relation är kommunikation. Izabella berättar hur mycket hon värderar Karls förmåga att lyssna och prata. Makarna bråkar sällan men händer det så är det Izabella som ältar och drar ut på bråket.

– Jag är också realistisk och förstår att evig kärlek kommer bara av god kommunikation och att man alltid måste jobba på sin relation. Mest av allt har det väl att göra med turen att ha hitta någon som matchar just dig, säger hon.

Foto: TT

Annons