Irma Lehtosalos kärleksliv: “Behöver ingen jävla man”

5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår
1:22

Efter reklamen: 5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår

(1:22)

Slå på ljud

TV4-programmet Marko och Irma – i vilket artisten Marko Lehtosalo och mamma Irma Lehtosalo bygger hennes nya hus – blev en succé. Och en viktigt ingrediens i framgångsrecept är Irma.

I en intervju med Aftonbladet säger hon nu att det trots all kärlek från tittarna är stilla på relationsfronten, och att det är bra så. Hon har sina hundar, sin katt samt barn och barnbarn.

“Jag behöver inte jävla gubbe här”

Irma säger att det bästa med att vara singel är att hon kan göra som hon vill. Hon beskriver sig som en ensamvarg och säger att hon dejtat tillräckligt i sitt liv.

– Jag behöver ingen jävla gubbe här, usch! Jag kan titta på vilken kanal jag vill, och jag kan bestämma vad jag vill, det är så skönt.

När det kommer till hälsan är det värre, säger Irma Lehtosalo till Aftonbladet. Hon måste bland annat gå till tandläkaren, något hon inte gillar alls.

Mor och son Lehtosalo, Irma och Marko.

Mor och son Lehtosalo, Irma och Marko.

Karin Törnblom/TT

Och sen finns det fler besvär.

– Min hälsa är sådär. Jag har opererat ryggen fyra gånger, det är lite jobbigt när det är halt ute, att man måste spänna sig jättemycket. Det märks att det tar emot lite i ryggen.

Irma Lehtosalo om kärleken från tittarna

Idén till att göra ett tv-program med sin mamma fick Marko Lehtosalo efter att han börjat film och lägga upp klipp med henne på sina sociala medier.

– Då märkte vi att hon har det i sig. Hon är rätt filterlös och det funkar mycket bra, säger sonen i en intervju med Expressen.

Och det visade sig vara helt rätt uppfattat. Sedan programmet började sändas har Irma fått mycket uppskattning. Hon berättar att folk kommer fram till henne i affären och vill ta bilder, de skickar brev och ber om autografer och lovorden väller in på sociala medier.

Till Aftonbladet reflekterar hon över varför publiken tycker om henne så mycket.

– De vill se vanliga människor, som säger nästan vad de vill, inte är sminkade eller har fina kläder, det var ett så normalt liv när vi filmade. Jag tror de tycker att jag är så ärlig, och säger det jag vill, så det kanske är därför, säger hon.

Foto: TT, TV4

Utvald läsning