Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Henrik Dorsin om kollegans plötsliga död: ”Glädjen kommer av sig”

07 sep, 2022 
Henrik dorsin S
tt
”Det är förfärligt, jag har inte fattat det ännu”, säger Henrik Dorsin om Hollywoodstjärnan Charlbi Deans plötsliga död.
Annons

Nyligen gick den sydafrikanska skådespelaren och modellen Charlbi Dean bort, vilket Deadline bekräftade. Enligt tidningen ska hon gått bort efter att hon plötsligt insjuknat i en oväntad sjukdom på ett sjukhus i New York. Hon blev 32 år gammal.

Charlbi Dean har den senaste månaderna blivit omtalad i samband med Ruben Östlunds nya film Triangle of sadness. I filmen spelar Charlbi Dean huvudrollen som modellen Yaya som tillsammans med sin pojkvän Carl åker med på en lyxkryssning. När yachten sjunker blir de strandsatta på en öde ö med ett gäng miljardärer och en städerska. Filmen vann en guldpalm efter premiären i Cannes tidigare i år. Charlbi har även prytt omslag för GQ och ELLE under sin tid som modell.

Se också: Se Izabella Scorupcos bästa looks på röda mattanBrand logo
Se också: Se Izabella Scorupcos bästa looks på röda mattan

Henrik Dorsin om kollegans plötsliga död

En annan som också medverkar i filmen är Henrik Dorsin, 44, och när han gästar Nyhetsmorgon berättar han om kollegans plötsliga och tragiska dödsfall.

Annons

– Det är hemskt. Det är förfärligt. Jag har inte riktigt fattat det, säger Henrik Dorsin i intervjun samtidigt som han gör klart att även om alla skådisar från filmen är utspridda över hela världen så blev de alla goda vänner under inspelningen.

– Och allt är också så oklart i hur hon gick bort, hon var ju så ung. Men det var ju då vad jag förstår någon hastig så sjukdom, säger han och gör klart att allt är helt förfärligt.

– Men hon är ju helt fantastisk i filmen, men allt är ju väldigt tråkigt. Det gör att glädjen kommer av sig, säger Henrik Dorsin och menar bland annat att glädjen kring filmens framgång nu rubbats på grund av kollegans dödsfall.

– Det känns overkligt, och jag har inte hunnit förstå det här ännu.

Foto: TT/Instagram

Zlatko Buric, Dolly De Leon, Sunnyi Melles, Jean-Christophe Folly, Vicki Berlin, Woody Harrelson, Ruben Ostlund, bårtgågna Charlbi Dean, Harris Dickinson, Iris Berben och Henrik Dorsin under årets filmfestival i Cannes.
Annons
Se också: Kika in hemma hos skådespelaren Emma StoneBrand logo
Se också: Kika in hemma hos skådespelaren Emma Stone
Annons