Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Helena Bergström visar upp nya familjemedlemmen – hunden Albert

24 jan, 2021 
Helena Bergström har skaffat ny hund!
I mitten av december berättade Helena Bergström den tråkiga nyhet att en av hennes hundar gått bort.
Nu välkomnar hon och maken Colin Nutley en ny kompis till familjen – hunden Albert.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamlaBrand logo
9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

I år är det tänkt att Helena Bergströms film Dancing queens ska ha premiär på streamingjätten Netflix. Något datum är inte satt än, men det vi vet är att hennes dotter Molly Nutley kommer att spela huvudrollen. Enligt Netflix kommer hon att spela en tjej med showbiz-drömmar och som låtsas vara kille för att kunna ansluta till en dragshow.

Förra året kom en nya säsong och en film av Bröllop, begravning och dop, som hon gjort tillsammans med maken Colin Nutley. Så hon jobbar på!

Helena Bergström om livet med hundarna

Hon är också en riktig hundälskare, skådespelaren och regissören Helena Bergström, och på hennes Instagram delar hon mer än gärna med sig av bilder på sina fyrbenta kamrater.

– Det finns inga baktankar. ”What you see is what you get.” Gör jag det här mot dig, får jag det här tillbaka. Det är väldigt rent. Människor är så mycket knepigare. I min bransch bedöms man så ofta. Det snackas hit och dit, men hundar går inte runt hörnet och snackar skit, vad jag vet i alla fall, säger hon om relationen till hundarna i en intervju med Hälsoliv från förra året.

Annons

Lyckan efter stora sorgen

Hon har sedan tidigare dvärgtaxen Elvis och labradoodlen Harry. I mitten av december förra året berättade hon på Instagram att hennes franska bulldog Fred gått bort.

”Vår kung i familjen har somnat in idag. Mitt i sorgen och tomheten finns tacksamheten över att vi har fått ha denna fantastiska, stolta, intelligenta, varma, trofasta och älskade individ i våra liv.En sån speciell kille du var Fred! Vi älskar dig för alltid”, skrev hon då.

Nu har hon och Colin Nutley utökat familjen igen, och har ännu en gång tre hundar. På Instagram visar hon stolt upp nytillskottet.

”Vår nya familjemedlem är en fullständigt självklar och ljuvlig liten krabat! Välkommen Albert”, skriver Helena Bergström.

Foto: Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons