Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Hela kändis-Sverige bakar 2021 – här är alla deltagare

15 apr, 2021 
Deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar 2021.
Snart drar åttonde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar igång med fem nya kändispar vid bakborden. Här är alla kändisar som är deltagare 2021, och datum för när säsongen börjar sändas!
Annons
Här är nya deltagarna i Hela kändis-Sverige bakarBrand logo
Här är nya deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar

Sju säsonger av Hela kändis-Sverige bakar har redan sänts – och den 4 maj är det premiär för säsong åtta i TV4 och TV4 Play.

Kändisdeltagarnas bakverk bedöms av den erfarne konditorn Johan Sörberg och den kokboksförfattaren Elisabeth Johansson. Programmet leds som vanligt av tv-kocken Tina Nordström och skådespelaren Johan Östling.

Det par som kammar hem vinster och får titeln "Årets kändis-hemmabagare 2021" får även 50 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Hela kändis-Sverige bakar 2021 – alla deltagare

Här är de fem kändisparen som deltar i programmet 2021.

Hanna Dorsin & Emma Peters

Hanna Dorsin och Emma Peters i Hela kändis-Sverige bakar 2021.

Här har vi två skådespelare som ska baka ihop. Hanna Dorsin är sedan 2004 en del i humorgruppen Grotesco, och är gift med kände komikern Henrik Dorsin.

Annons

Emma Peters kanske du senaste sett i komediserien Bonusfamiljen, där hon fick ta över rollen som Katja efter att Petra Mede blivit sjuk. Även hon är en del i humorgruppen Grotesco.

Marcus Allbäck & Jesper Blomqvist

Marcus Allbäck och Jesper Blomqvist i Hela kändis-Sverige bakar 2021.

Två stycken fotbollstjärnor som nu ska bara tårtor! Marcus Allbäck är anfallare med rötter i Göteborg. Han fick sitt genombrott i landslaget i och med VM 2002, och 2009-2010 blev han permanent utnämnd till spelaransvarig i landslaget och la då ner sin spelarkarriär.

Jesper Blomqvist har varit framgångsrik spelare i bland annat IFK Göteborg och Djurgården, och gjorde landslagsdebut 1994. 2005 blev han tvungen av avsluta karriären på grund av skadeproblematik.

Annons

Margaux Dietz och Eveline Dietz

Margaux och Eveline Dietz i Hela kändis-Sverige bakar 2021.

Influencern Margaux har med sig sin mamma i tävlingen, och hon har högt förtroende för deras team.

– Jag längtar efter att se mammas och mitt kökskaos i nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar. Vi kanske inte är de mest avancerade hemmabagarna, men vi är tävlingsinriktade och lyckas nästan alltid få ihop det mesta i livet när vi samarbetar. Vi är ett bra team! säger deltagaren Margaux Dietz.

Ann Westin och Tobias Persson

Ann Westin och Tobias Persson i Hela kändis-Sverige bakar 2021.

Komikerna Ann och Tobias kommer säkert ha roligt under tävlingen. Ann Westin är en av våra största kvinnliga komiker – och hon har dessutom jobbat som mentalskötare och undersköterska.

Annons

Tobias Persson blev utnämnd till Årets Ståuppkomiker 2008, och du kanske har sett honom i ÖoB-tv-reklamerna? Han har även skrivit flera böcker och deltagit i teateruppsättningar.

Kajsa Ernst och Hanna Hedlund

Hanna Hedlund och Kajsa Ernst i Hela kändis-Sverige bakar 2021.

Kajsa och Hanna är goda vänner, men jobbar med olika saker. Kajsa Ernst är skådespelare och har varit med i storfilmer och serier som Tomten är far till alla barnen, Masjävlar och Morden i Sandhamn.

Hanna Hedlund är artist, och har flera gånger varit med i Melodisfestivalen. Hon har även varit programledare för Talang och Singing bee. Hon är även gift med artisten Martin Stenmarck.

Foto: TV4

Annons