Här är kändisparen som du kanske glömt

Gry Forsell och Kristian Luuk och Malin Berghagen och Tommy Nilsson.
5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud

Jessica Almenäs och Sebastian Karlsson samt Malin Berghagen och Tommy Nilsson, vissa av de före detta paren kommer man ihåg bättre än andra. MåBra har samlat några kändispar som du kanske har glömt bort.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson

Minns du att skådespelaren Malin Berghagen och artisten Tommy Nilsson var ett par? Paret träffades 1993 och skiljde sig 15 år senare, 2007. Tillsammans fick de även två barn. Tommy har berättat att skilsmässan bland annat berodde på hans livsstil.
– Malin valde att lämna mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske var det som gjorde att det blev som det blev, berättade han tidigare för tidningen Söndag.

Exparet har idag hittat kärleken på varsitt håll, Malin i den engelska pojkvännen Martin Charlton och Tommy i musikalartisten Linda Olsson. Malin och Tommy har idag en fin relation.
– Jag tycker att vi har en bra kontakt, framför allt när det handlar om barnen. Vi umgås inte eller så, hon har sitt liv och jag har mitt. Men vi har barn tillsammans och då måste man ha en kommunikation. Brinner det till någonstans står vi tillsammans. Det är jätteviktigt, berättade Tommy tidigare för tidningen Hälsoliv.

Roger Tillberg/TT

Charlotte Perrelli och Nicola Perrelli

Artisten Charlotte Perrelli fick sitt efternamn från exmaken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso. Paret träffades 1996 och 2003 fick de sönerna Angelo och Alessio tillsammans.

Efter fem år som gifta valde dock paret att gå skilda vägar, detta efter att Nicola varit otrogen mot Charlotte, något Charlotte berättade om i sin självbiografi Flickan från Småland.
– På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv, skrev hon.

Idag är Charlotte lyckligt gift med Anders Jensen sedan 2015 och de har två söner ihop.

Karin Törnblom/TT

Gry Forsell och Kristian Luuk

Att Kristian Luuk har varit ihop med Carina Berg vet nog de flesta. Det inte lika många känner till är nog dock att han haft en fling med programledaren Gry Forssell. Kändisarna var ett par ett kort tag på 90-talet, vilket kom fram i en intervju med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar för några år sedan, dit både Kristian och Gry var inbjudna som gäster.
– Jag skulle säga att vi var ihop. Jag var jättekär i Gry. Jag hade ju mina byxor hos dig, sa Kristian till Gry under intervjun.

Idag är Gry ihop med kärleken Alex Kossek som hon varit gift med sedan 2007. Kristian Luuk har, vad vi vet, inte träffat någon ny partner efter skilsmässan från Carina Berg.

Eero Hannukainen/TT

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

1999 gifte sig medieprofilen Magdalena Graaf och den före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman. De fick också två söner tillsammans, Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman. Efter nio år som gifta valde dock paret att skilja sig 2008.

Magdalena har efter relationen med Magnus haft en relation med Filip Larsson som hon fick sönerna Charlie och Loui med. Magdalena har tidigare berättat på sin blogg att relationen till båda hennes ex idag är bra.
– Jag är riktigt nära både Magnus och Filip! Det är väldigt viktigt och skönt, då man har barn ihop, många år av tårar, skratt och underbara minnen. Skyldighet som vuxen är att iallafall FÖRSÖKA fortsätta vara fina mot varandra, samarbeta och hjälpa varandra, skrev hon.

Magdalena har nyligen hittat en ny kärlek, Louie Marti, och på hennes sociala medier kan man se hur kärleken mellan paret spirar.

Jonas Hessman/TT

Jessica Almenäs och Sebastian Karlsson

Visste du att programledaren Jessica Almenäs och den före detta idoldeltagaren Sebastian Karlsson har haft en romans? Det var 2014 som Jessica Almenäs bekräftade både att relationen existerat och att den var över.
– Ja, vi hade en relation men vi bestämde, jag och Sebastian, att vi inte skulle prata om vår relation, och det kommer jag inte att göra nu heller. Men det jag kan berätta är att den är över..., sa hon då till Expressen.

Idag är Jessica Almenäs tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren som hon har sonen Sam tillsammans med.

Foto: TT

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén var båda tidigare programledare och ett riktigt radarpar. Paret lärde känna varandra på 90-talet men det var först 2001 de visade sin kärlek offentligt när de kysstes på Hotell Diplomat. 2003 blev paret äkta makar och tillsammans fick de sonen Leon. Kristin och Hans var gifta fram till 2009 då de valde att gå skilda vägar, en nyhet som fyllde löpsedlarna.

Det före detta paret har båda i efterhand pratat om separationen. Kristin har bland annat sagt att hon ser separationen som en bra händelse.
– Jag har ju separerat två gånger, men jag ser inte det som motgångar eller kriser. Jag ser det som att vi hittade en bra lösning på ett problem. Jag tyckte faktiskt det var bra och positivt, för vi hade inte en fungerande relation, sa hon om relationen till Hans i tidningen Amelia.

Hans har idag försvunnit från rampljuset och lever tillsammans med läkaren Anna Möller. Kristin är singel och har berättat för tidningen Amelia att hon klarar sig alldeles utmärkt och att det krävs att hon träffar den rätta för att hon ska gå in i ett förhållande.

Cecilia Liljeton/TT

Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt

Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt var utan tvekan ett av 90-talets mest omtalade kändispar. De förlovade sig 1997 och fick året därpå sin dotter Maja Strömstedt. 2001 gick paret skilda vägar.

Idag har Agneta och Niklas en vänskaplig relation och de har båda två lyckliga relationer på varsitt håll. Niklas är gift med journalisten Jenny Strömstedt och Agneta är tillsammans med Dominika Peczynskis ex, finansmannen Claes Bahri.

Micael Engström/TT

Utvald läsning