Här är jobbet där du får dricka vin och resa på arbetstid

Företaget Union Wine Co i Oregon, USA, söker en ”canbassador” (burkassadör?) som vill hänga med på en roadtrip längs USA:s östkust i sommar – i en mobil vinbar. Drömjobbet? Ja.

Vinbaren kommer att stanna till vid festivaler, butiksöppningar och diverse utomhusevenemang för att marknadsföra ett nytt vin som säljs på burk: Underwood Wine.

I arbetsbeskrivningen framgår att de letar efter någon med en utåtriktat attityd som gillar vin. Burkassadören ska också kunna anpassa sig och vilja växa med företaget, och tänka utanför ”flaskan”.

Det finns dock en hake, förutom det faktum att du måste ha fyllt 21 år och ha möjlighet att befinna dig på resande fot under längre perioder (1-4 månader åt gången). Du måste nämligen klara ett fystest som visar att du kan lyfta uppåt 23 kg vid upprepade tillfällen (vinet lyfter inte sig självt) och du ska också klara av att manövrera ett stort fordon.

Sugen på att söka? Då får du sno dig på, för ansökan ska nämligen vara inne senast den 7 maj. Du hittar jobbannonsen här!

Lycka till!

Källa: Cosmopolitan

Mer från ELLE: Därför säger de bästa kollegorna upp sig från jobbet

 

Lata dig i säng i två månader – få 150 000 kronor

Läs också: Lata dig i säng i två månader – få 150 000 kronor

 

 

Utvald läsning