Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Här är Ernst Kirchsteigers nya sommarprojekt!

13 jun, 2017 
AvHelena Sjögren
Ernst Kirchsteiger är ett av våra säkra sommartecken. Nu är det klart vilket hus han kommer att renovera i sommar. "Jag är så fylld av inspiration", säger han.
Annons

Sommar efter sommar har Ernst Kirchsteiger renoverat hus i det numera klassiska ”Sommar med Ernst”. Sommaren 2017 är inget undantag.

Och dagen före midsommar är Ernst Kirchsteiger tillbaka i tv-rutan. Inför premiären har programledaren valt att dela med sig av ett litet smakprov av årets sommarhus på sin Facebook-sida.

Läs också: Ernst Kirchsteigers stresstips: Laga äppelmos

– Jag är så fylld av inspiration. För den här kåken här bakom, den har förfört mig totalt. Jag ger järnet, säger han i det korta klippet.

Värmland förra sommaren

Förra sommaren renoverade Ernst Kirchsteiger herrgårdsflygeln på Gustavsviks herrgård i Kristinehamn i Värmland. Lagom till julen återvände Ernst också till Gustavsviks herrgård för att spela in ”Jul med Ernst”.

Läs också: 14 oförglömliga citat från Ernst Kirchsteiger

– Det har varit fantastisk, underbart och spännande. Jag är väldigt ödmjuk inför att så många människor engagerat sig, peppar och följer med mig på min sommar-resa med huset och platsen, sa Ernst Kirchsteiger till TV4 i september 2016.

Sommar med Ernst har premiär i TV4 den 22 juni!

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons