Artikeln innehåller reklamlänkar
Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bästa Mors dag-presenterna – enligt din mammas stjärntecken

22 maj, 2018 
AvMalin Ny
Sista söndagen i maj är det Mors dag och snart är det dags att hylla våra mammor extra mycket. Här är Mors dag-presenterna du ska satsa på – som passar respektive stjärntecken!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Den 27 maj är det Mors dag och dags att skämma bort våra mammor extra mycket. Att hitta den perfekta presenten är dock lättare sagt än gjort – men att gå efter vilket stjärntecken hon är, är faktiskt ett riktigt bra tips! Här är Mors dag-presenterna som passar respektive stjärntecken!

 

Vädur (21 mars–19 april )

Kvinnor som är födda i vädurens tecken är modiga, aktiva och vet vad de vill ha. Blommor och godis går därför bort – satsa istället på att köpa ett par snygga sneakers eller en cykelhjälm.

Sneakers från Nike (reklamlänk), 999 kronor.

Annons

Oxe (20 april–20 maj)

Är din mamma oxe älskar hon förmodligen lyx och att bjuda på middag på en fin restaurang eller köpa ett presentkort till en massagebehandling kommer garanterat att gå hem. Även lyxiga saker till hemmet funkar – som ett doftljus eller en mysig filt.

Doftljus från Voluspa/Nelly.se (reklamlänk), 398 kronor.

Tvilling (21 maj–20 juni)

Tvillingmammor älskar att samla på sig så mycket information som möjligt och de vill gärna veta allt om allt och alla. En kurs som stimulerar hennes intellekt kommer hon att gilla, och även en ny, spännande roman. Eftersom tvillingmamman även älskar att kommunicera med nära och kära skulle hon antagligen gilla att få ett snyggt fodral eller skal till mobiltelefonen.

Annons

Skal till mobilen från Happy Plugs/Åhléns (reklamlänk), 299 kronor.

Kräfta (21 juni–22 juli)

Kräftan är ofta känslig av naturen och är väldigt mån om sin familj. Hon gillar att få personliga presenter – ett fotoalbum med bilder på er eller frukost på sängen, till exempel. Eftersom kräftor är känsliga för kyla och ogillar att frysa är även en snygg scarf ett bra köp.

Mjuk scarf med silke från Filippa K (reklamlänk), 1 200 kronor.

Annons

Lejon (23 juli–22 augusti)

Kvinnor som är födda i lejonets tecken lägger gärna tid på sitt utseende. Allt som har med skönhet att göra går med andra ord definitivt hem, alternativt biljetter till en pjäs eller en konsert.

Hudvårdsset från Estée Lauder/Åhléns (reklamlänk), 725 kronor.

Jungfru (23 augusti–22 september)

Jungfrumammor är ofta väldigt praktiska, och att ge bort smarta saker sparar tid fungerar alltid – gärna lyxiga köksprylar. Ett set med naturliga skönhetsprodukter fungerar också.

Annons

Stektermometer från Eva Solo/Bagarenochkocken (reklamlänk), 699 kronor.

Våg (23 september–22 oktober)

Om din mamma är våg uppskattar hon garanterat skönhet i alla dess former. Hon älskar även vardagslyx och blir glad för allt från parfymer och yogalektioner till feminina smycken.

Halsband från Syster P, 899 kronor.

Annons

Skorpion (23 oktober–21 november)

Kvinnor som är födda i skorpionens tecken är ofta intuitiva och en aning mystiska. Solglasögon skulle definitivt uppskattas av skorpionen, och även ett handskrivet och personligt brev där du skriver ner dina känslor och tankar kring vad hon har betytt för dig.

Solglasögon från Céline (reklamlänk), 2 140 kronor.

Skytt (22 november–21 december)

Skyttmammor är optimistiska, filosofiska och äventyrliga. Oväntade presenter, till exempel ridlektioner eller en överraskningsfest, skulle gå hem. Även ett praktisk resenecessär skulle fungera då hon gillar äventyr och att resa.

Annons

Resenecessär från Anya Hindmarch (reklamlänk), 2 559 kronor.

Stenbock (22 december–19 januari)

En stenbock är organiserad och ambitiös, så en snygg väska eller resväska passar hennes stil perfekt. Även intressanta biografier passar stenbocken.

Datorväska från Samsonite/Accent (reklamlänk), 1 399 kronor.

Annons

Vattuman (20 januari–18 februari)

Kvinnor som är födda i vattumannen är ofta intelligenta, karismatiska och oförutsägbara. Hon kommer i stort sett bli glad för vilken present som helst, men gärna någon som inte får henne att känna sig typiskt ”mammig”. Erbjud dig att laga mat, städa eller att handla åt henne, alternativt köp ett snyggt verktygsset eller en intressant bok som får henne att tänka till.

Boken Factfulness (reklamlänk) av Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund, 199 kronor.

Annons

Fisk (19 februari–20 mars)

Fiskmammor är ofta drömska, kreativa och spirituella. En egenskriven dikt kommer garanterat att röra henne till tårar, alternativt en bra kamera då fiskar ofta är utmärkta fotografer. Ett personligt smycke skulle även uppskattas av fisken.

Halsband för stjärntecknet fisken. Från Pilgrim (reklamlänk), 299 kronor.

Källa: Babble.com  Foto: IBL

 

Annons