Här är allt du vill veta om Ulf Lundells nya kärlek Ninna Prage

Ulf Lundell/ Ninna Prage.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:57

Efter reklamen: Kändisparen som varit tillsammans längst

(1:57)

Det var nyligen som det blev offentligt att Ulf Lundell, 71 och Ninna Prage, 37 är ett par. På en bild på paret sitter de leende tätt intill varandra.
– Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar skrev Prage i ett sms till Expressen.

Ulf Lundell har haft ett flertal relationer och varit gift tre gånger, senast med Sofia Lundell som han skiljde sig från 2018. Är du nyfiken på Ulf Lundells nya flickvän? Lär känna Ninna Prage.

1. Den före detta journalistkarriären

Ninna Prage har en före detta framgångsrik journalistkarriär bakom sig. Hon var länge en profilerad nöjesreporter på tidningen Expressen och började sedan på tidningens sajt Hälsoliv. Ninna har också jobbat på TT och på Aftonbladet.

2. Nuvarande karriären

Ninna jobbar idag som PR-konsult på byrån Westander och har gjort det sedan 2017.

– Ninna Prage har gedigen kompetens kring hälsofrågor. Dessutom kommer hennes erfarenheter av digitalt nyhetsarbete att uppskattas av våra uppdragsgivare, konstaterade Birger Lycken, 52, chef för Westander Kris och Ledarskap i samband med rekryteringen.

Idag är Ninnas titel på Westander “Senior konsult”.

3. Relationen med Örjan Ramberg

Det är inte första gången som Ninna har en relation med en känd äldre man. 2014 blev det offentligt att hon hade en relation med skådespelaren Örjan Ramberg, 73.
– Det stämmer att vi är ett par sedan ett tag tillbaka. Vi har det bra och trivs med varandra, mer än så vill jag inte kommentera, sa Örjan Ramberg då om relationen till Expressen.

I samband med att Örjan Ramberg var med i tv-programmet Stjärnorna på slottet lämnade paret Sverige för en kärlekssemester på Kanarieöarna.

4. Boende

Ninna kommer ursprungligen från Knivsta som ligger mellan Stockholm och Uppsala men har bott i Stockholm i många år. Idag bor hon, sedan nio år tillbaka, i en lägenhet på Södermalm i Stockholm.

5. Figurerar i Ulfs bok “Vardagar 5”

Varken Ninna eller Ulf har ännu avslöjat när och hur de träffades men redan förra sommaren skrev Ulf Lundell om kärleken till Ninna – bara att ingen visste vem hon var då. Det är i sin bok Vardagar 5, den femte boken som är baserad på Ulf dagböcker, som han nämner Ninna för första gången och kallar henne för N. I början av augusti 2020 börjar N figurera i boken.

– Jag får se upp, jag är djävligt lättintaglig, jag behöver definitivt inte en massa relationstrassel nu eller aldrig mer. Hon föreslår att vi ska ses och ta en "GT" när jag kommer upp till stan. Det blir nog inga GT på väldigt länge eller ens nånsin mer, skriver han bland annat.

Han skriver senare att N jobbar som journalist och att han fortsätter mejla till henne, trots att han borde sluta. Han beskriver att han haft sexdrömmar om denna N.

Foto: TT

Mer innehåll från MåBra

Camilla Läckbergs känga till Ulf Lundell efter åldersskillnaden med nya flickvännen

Här är de svenska kändisparen med stor åldersskillnad

Sanna Lundell om kärleken till Persbrandt: Nyförälskade!

Dela på: