Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Hanna Hedlunds beslut om kärlekslivet – efter uppbrottet

03 sep, 2022 
Hanna Hedlund
TT
Förra året berättade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de beslutat sig för att gå skilda vägar, efter att ha varit ett par i 23 år.
Nu har hon tagit ett beslut om sitt kärleksliv.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Förra sommaren släppte Hanna Hedlund och Martin Stenmarck nyheten om att de bestämt sig för att separera, efter att ha varit ihop i 23 år.

“Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de bland annat i ett gemensamt uttalande på sociala medier.

“Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, fortsatte det.

Annons

Hanna Hedlund om att vara singel

Sedan uppbrottet har de varit duktiga på att undvika att prata om relationen och separationen, men tidigare i år berättade Hanna Hedlund hur hon känner inför att vara singel igen.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, säger hon i podcasten Bathinas skilda möten.

Hon forsätter:

– Där jag är nu är jag så himla nöjd att vara själv, alltså verkligen. Jag hittar så många källor till glädje när jag är själv.

Vill inte prata om kärlekslivet

I sin och Jessica Wahlgrens podcast, Jessica & Hanna – Å andra sidan, berättar Hanna Hedlund nu att hon tagit det lugnt i sommar och återhämtat sig.

– Jag har verkligen varit ledig i sommar och njutit av Stockholms skärgård, Gotland, Hälsingland och Stockholm, säger hon.

Artisten vill dock inte gå in på om hon hittat någon ny person att dejta under sommaren.

– Eftersom jag har varit så öppen med mitt kärleksliv i 22 år, så tänker jag att från och med nu ska jag vara lite mer privat, säger hon i podcasten och tillägger.

– Så jag passar på den, säger hon hemlighetsfullt.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Foto: TT

Annons