Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Gunilla Perssons mamma Iris död: “Mitt hjärta blöder”

02 mar, 2023 
Gunilla och Iris Persson
Iris Persson, mamma till Gunilla Persson, har gått bort.
Det berättar dottern om i ett inlägg på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 oförglömliga stunder i Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar

Under onsdagen berättade Gunilla Persson att hennes mamma Iris Persson drabbats av covid. Familjen trodde först att det var ett slaganfall eftersom ena ögat var öppet och munnen lutade åt ena sidan, men på sjukhuset visade det sig att hon smittats av coronaviruset.

“Mamma är en kämpe och vill så gärna stanna hos mig, det har hon visat så många gånger då hon klarat av livsfarliga lunginflammationer etc. Nu ber vi för mamma att hon, trots att hon uppnått 97 hela år, överlever ännu en gång och att hon med Guds outsägliga kraft tar sig igenom detta också”, skrev Gunilla Persson.

Annons

“Mitt hjärta blöder”

Nu berättar dottern att mamman gått bort.

“Jag kan knappt skriva dessa rader så mycket faller tårarna. Jag är fortfarande i fullständig chock. Den för mig mest värdefulla människan (förutom Erika) har ikväll lämnat jordelivet och mitt hjärta blöder. Jag är så chockad och sitter timme efter timme bredvid henne här på sjukhuset…”, skriver hon på Instagram, och fortsätter:

“Det värsta är när man inte är förberedd för läkaren sa att hon svarade bra på medicinen för blodtrycket och att hennes blodvärden var bra. Jag hade till och med tagit med näringen som hon skulle få imorgon bitti som är speciell för mamma”.

Annons

Stöttas av dottern Erika

Gunilla Persson berättar att hon gick ner till sjukhusets kafeteria och då kom samtalet om att mammans hjärta slutat slå.

I den stora sorgen har Gunilla stöd av sin dotter Erika, något som hon är väldigt tacksam för.

“Erika är det största stödet jag har, och hon visar nu vad hon går för. Tack gode Gud för att jag har henne. Hon läste in någonting väldigt fint som jag kommer att spela upp när jag vaknar på natten, vilket jag vet att jag kommer att göra”, skriver Gunilla Persson i inlägget.

Iris Persson blev 97 år.

Foto: TT, Instagram

Annons