Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Gry Forssell visar upp sin vuxna son – här är Vincent idag

26 aug, 2022 
Så söt!
I samma veva som sonen firar 19 jordsnurr väljer mamma Gry Forssell att visa upp pojken på sina sociala medier. Här är Vincent idag!
Annons
VIDEO: Gry Forssells stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Gry Forssells stilresa genom åren

Nu är mamma Gry Forssell, 49, stolt och lycklig. Sonen Vincent fyller nämligen 19 år. Och på sociala medier stoltserar hon med väl valda ord till sin inte längre lille son.

”VÄRLDENS gulligaste kille fyller 19 år idag. NITTON. Ser du honom så tuta! Jag älskar dig Vincent och tack för att det är så otroligt roligt att få vara din mamma”, skriver hon samtidigt som hon delar med sig av flertalet bilder på sonen, liten som stor.

Gry Forssells ord om barnen

Sonen har hon tillsammans med maken Alex Kossek, 44, som hon varit har varit ihop med i över 20 år. Paret har även dottern Nikki, 15, tillsammans. När Gry förra sommaren var en av de som sommarpratade i Sommar i P1, berättade hon i en intervju med Hänt varför hon helst inte pratar om barnen, på grund av att hon värnar om deras integritet.

Annons

– Men däremot värnar jag om barnens och Alex integritet. Jag kan ju prata om mig och vad jag tycker och tänker, däremot måste man ha en slags radar om vad andra kanske känner för vad jag ska berätta och inte ska berätta, förklarade Gry då.

Gry Forssell om första mötet med maken

Programledaren träffade sin älskling Alex Kossek när han var nyanställd på deras dåvarande gemensamma arbetsplats. I ett inlägg på Instagram har hon tidigare beskrivit hur romansen utvecklade sig.

”Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar.”

”Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi”, skrev hon då.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons