Gravidlycka för Maxine och Emil från Gift vid första ögonkastet

Maxine Nordlindh och Emil Nygren
1:16

Efter reklamen: Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

(1:16)

Slå på ljud

Det omdiskuterade relationsprogramet Gift vid första ögonkastet har gått i 7 säsonger på SVT och resulterat i flera lyckliga äktenskap. Nu kommer även en liten bebis!

Maxine Nordlindh, 32, och Emil Nygren, 35, som hittade varandra i tv-rutan i fjol avslöjar sin gravidlycka på Instagram.

Gravid vid andra ögonkastet

”När vi två blir tre”, skriver Maxine intill ett bildspel på sig och maken, babybulan och ett ultraljudsfotografi. I hashtaggarna skriver hon att beräknad födsel är i november 2021, samt skämtsamt att hon är ”gift vid första ögonkastet” och ”gravid vid andra ögonkastet”.

Emil har också postat ett inlägg där han skriver ”Gift vid första, Gravid vid andra”.

I en kommentar till Aftonbladet berättar Emil om känslorna inför att familjen växer.

– Det känns både superläskigt och supernaturligt på samma gång. Jag är en vaneperson som tycker om trygghet och rutiner, så ibland förvånas jag över att jag inte fått mer panik över att mitt liv kommer förändras i grunden, säger Emil Nygren.

Tidningen har även varit i kontakt med Maxine som säger:

– Det känns toppen. Vi är så förväntansfulla. Ser fram emot en skön sommar innan jag blir riktigt tung till hösten.

Kärlekssagan fortsätter – får eget program

Bland de många gratulationerna syns bland andra programmets sexolog och terapeut Kalle Norwall som på sin egen Instagram story skriver:

”Så glad för er skull. Och så tacksam att ha fått vara med på ett hörn av er resa”.

Maxine och Emils kärlekssaga har faschinerat tittarna så pass att paret nu håller på att spela in en ny, egen realityserie. I Gift vid första ögonkastet: Äktenskapet ska vi få följa de praktiska och känslomässiga prövningar som paret ställs inför när de försöker bygga sitt gemensamma liv.

I SVT:s programbeskrivning står:

”För första gången någonsin följer vi ett par från kristallenbelönade Gift vid första ögonkastet efter att experimentet har tagit slut”.

Under seriens gång går de i parterapi hos just Kalle Norwall som hjälper dem finna vägar framåt i sitt färska äktenskap.

Premiärdatum för det nya programet är inte känt ännu.

Källa: Aftonbladet, SVT

Foto: Instagram