Gift vid första ögonkastet-Sofia Lindhes infektion efter förlossningen

Gift vid första ögonkastet-Sofia Lindhes infektion efter förlossningen
1:08

Efter reklamen: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

För en vecka sedan blev Sofia Lindhe och Anton Pehrson från Gift vid första ögonkastet föräldrar!

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”, skrev paret då på sitt gemensamma Instagram-konto.

Fem dagar efter den lillas ankomst uppdaterade paret sina följare om att de fortfarande befann sig på BB, på grund av att både bebis och Sofia behövt övervakning.

”Idag blir vår lilla solstråle fem dagar gammal och vi älskar ihjäl oss! Tyvärr har vi inte fått lämna BB än då både bebis och mamma behövt lite extra övervakning. Nu håller vi alla tummar och tår för att vi får åka hem till Liam inom inte allt för många timmar!”, lät det då.

Sofia Lindhe om infektionen efter förlossningen

Och i ett nytt Instagram-inlägg berättar paret ännu en gång att de är kvar på sjukhuset, på grund av att Sofia efter förlossningen drabbats av en infektion.

”Idag har det gått en vecka sen vi blev tre och den har bjudit på fler känslor än vad vi trodde fanns. Jag har hög feber på grund av en infektion som vi inte vet var den kommer ifrån. Det hålls också extra koll på bebis som trots allt är världens snällaste och duktigaste tjej. Nu vill vi bara bli friska och åka hem för att starta vårt riktiga liv. Samtidigt är vi enormt tacksamma över att vi är på rätt plats och blir väl omhändertagna!”.

Bland kommentarerna möts paret av massor med stöd och kärlek från andra.

Träffades i Gift vid första ögonkastet 2021

Sofia Lindhe och Anton Pehrson träffades i Gift vid första ögonkastet 2021, och är ett av få par som hållit ihop efter programmet. Idag bor paret ihop i Åre, och har nu alltså precis blivit föräldrar till sitt första barn!

Foto: SVT, Instagram