Fem killar i veckan: Här är tjejerna som söker kärleken i tv-programmet

Alexandra i Fem killar i veckan i TV4 2021.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

Den 20 maj är det premiär för Fem killar i veckan i TV4 och på TV4 Play. Programmets brittiska originaltitel är Five guys a week, och kommer under året att ha premiär även i Storbritannien, Frankrike och Nederländerna. Joa Heimer, exekutiv producent på TV4, förklarar på deras hemsida:

– Det här är ett av de mest omtalade programmen i tv-världen just nu och det känns härligt att få ta det till Sverige. Det blir en vecka där vi skyndar på ”lära känna”-perioden av dejtinglivet lite grann genom att ta steget in i hemmet direkt, och det har visat sig vara en bra start för kärleken. Det blir på riktigt väldigt snabbt, och förhoppningsvis både roligt och kärleksfullt.

Gift vid första ögonkastet-Lars Ekströms okända förflutna

Fem killar i veckan – det går programmet ut på

I programmet kommer en singeltjej att välja ut fem killar och bjuda in dem att bo hos henne i en veckas tid – alla samtidigt. De kommer att följa henne vart hon än går – oavsett om det är en familjemiddag, AW eller tjejkväll.

Förhoppningen är att tycke ska uppstå mellan henne och någon av killarna. Varje dag under veckan tvingas någon av killarna att åka hem, och till sist är bara en kvar.

Se det som en extrem form av en första dejt!

Fem killar i veckan: Tjejerna som söker kärlek

Fem killar i veckan, Anges.

Agnes, 21

21-åriga Anges bor i Göteborg och pluggar till socionom. Hon beskriver sig själv som en varm och glad tjej, som längtar efter att träffa någon som ger henne fjärilar i magen. Hon söker en social kille som har lätt att skratta.

Annéa, 24

Fem killar i veckan, Annéa.

Annéa jobbar som personlig tränare samtidigt som hon studerar till lärare i Eskilstuna. Hon brinner för hälsa och träning och driver eget företag med fokus på just kost och träning. Hon är en energisk tjej som söker en snäll och barnkär kille att starta familj med – gärna någon som vill hålla henne sällskap så väl på gymmet som hemma i tv-soffan.

Alexandra, 32

Fem killar i veckan, Alexandra.

Alexandra bor i Göteborg och jobbar som socionom, men har tidigare varit modell. Hon kommer från en stor familj, med fem bröder, och familjen är väldigt viktig för henne. Hon hoppas att hon träffar någon som känner likadant och som vill skapa en familj med henne. Hon älskar att laga mat och söker en mas som är driven med med fötterna på jorden

Angelica, 31

Fem killar i veckan, Angelica.

Angelica har tre söner varannan vecka och jobbar som resurspedagog. Hon bor i Stockholm och ett av hennes stora intressen är träning. Trots sina tre barn är hon inte helt stängd för att skaffa fler barn om rätt kille dyker upp, och hon söker någon som är stabil och barnkär.

Monica, 44

Fem killar i veckan, Monica.

Monica jobbar som undersköterska i Gullspång, hon är social och slår gärna klackarna i taket – men uppskattar samtidigt det lantliga lugnet. Hon bor i en flygel på en herrgård och har sin tonårsson varannan vecka. Hon älskar också att vara ute i naturen och gå långpromenader med sin hund eller gå ut och tälta.

Ansökningstiden för att få dejta tjejerna har gått ut – snart få vi se vilka de lyckliga är!

Foto: TV4

Redaktionens tips

Masked Singer: 10 frågetecken vi måste reda ut om programmet

Turerna i Paradise Hotel – vad har hänt egentligen?

Dela på: