Fästmön Kelly Gales kärlekshyllning till Joel Kinnaman

Joel Kinnaman och Kelly Gale

I dag lever Joel Kinnaman, 43, tillsammans med modellen Kelly Gale, 27. De är förlovade sedan förra året, när Robocop-skådisen gick ner på knä – trots att flickvännen, bara veckor innan, sagt att hon inte kände sig redo för ett giftermål.

– Jag sa ja, men jag var ganska arg. Det skulle ha varit ganska stelt om jag sa nej, har hon berättat i en intervju med Vogue Scandinavia från i somras.

3 saker du aldrig ska säga till din partner
0:58

Efter reklamen: 3 saker du aldrig ska säga till din partner

(0:58)

Slå på ljud

I intervjun avslöjar Kelly Gale också att hon kände sig förvirrad efter frieriet.

– Jag började googla ”ledsen efter förlovning”, säger hon.

Kinnamans besked om bröllopet

Till Femina har Joel Kinnaman berättat att han gärna håller privatlivet för sig själv, och att han sällan tar del av skriverier om förhållandet.

– Jag läser inte det som skrivs om oss. Och folk som känner mig vet att de inte ska visa oss det som skrivs. Det heter ju ”ignorance is bliss”, säger han, men kan ändå ge svar på en kärleksfråga:

– Om Kelly och jag ska gifta oss? Javisst. Det är ju därför man förlovar sig, säger han.

På Kelly Gales Instagramkonto kan man dock få en liten inblick i relationen och deras spirande kärlek. När Joel Kinnaman fyllde år förra veckan skickade hon ut en grattishälsning till sin fästman.

”Grattis på födelsedagen till min favoritperson i hela världen. Mitt livs kärlek”, skriver hon till en karusell med bilder från deras resor ihop.

Därför bröt Joel och Cleo Kinnaman upp

Innan det blev Joel Kinnaman och Kelly Gale var han gift med Cleo Kinnaman, 30. Bröllopet ägde rum 2015 och 2019 kom nyheten om att de brutit upp.

Hon är Johan Rheborgs fru – så får de äktenskapet att fungera

De gjorde klart att de fortfarande har stor kärlek för varandra, men att äktenskapet inte kunde fortsätta eftersom Cleo Kinnaman insett att hon dras till kvinnor.

– Jag hade nog inte haft så bra relationer innan Joel, och med honom hade jag min bästa relation någonsin. Men ändå kände jag att jag drogs till kvinnor, förklarade hon då.

Foto: TT

Utvald läsning