Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Familjen tackar för stödet efter Adam Alsings bortgång

29 apr, 2020 
Adam Alsing
Det har gått två veckor sedan Adam Alsing gick bort av covid-19 – nu tackar familjen för det stöd de fått i den svåra tiden.
Annons

Programledaren Adam Alsing gick bort i sviterna av corona i mitten på april. Nu skickar hans familj en hälsning via Daniel Lagerqvist, presschef på Discovery och Kanal 5:

”Vi har blivit enormt rörda och vill tacka för all den kärlek och omtanke som så många visat efter Adams bortgång. Det är fortfarande svårt att ta in att vår make och pappa är borta men mitt i allt det tunga värmer det att se att han betydde så mycket för så många”, skriver familjen.

Adam Alsing efterlämnade hustru och två barn och var en del av nöjessverige under många år. Senast jobbade han som programledare på NRJ Morgon, där kollegerna fortsatt att hylla honom efter bortgången.

Bland annat lät de lyssnarna dela med sig av sina minnen av Adam.

Adam Alsing gick bort den 15 april

Beskedet om Adam Alsings bortgång kom den 15 april. Han hade då legat en tid i respirator på Södersjukhuset i Stockholm. Familjen lämnade då följande uttalande:

Annons

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen. Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet. Familjen vädjar med all önskad tydlighet om respekt för sorgearbetet och kommer inte att lämna några ytterligare kommentarer”.

Kollegerna på NRJ skrev:

Foto: TT

LÄS MER:

Adam Alsings egna ord om sjukdomen: Tar mitt ansvar

Gry Forssells sorg – vännernas ord om Adam Alsing

Adam Alsing om att bli farfar: Det finns så mycket gulliga barnkläder

Annons