Ensam mamma söker-profilen My Martens har gift sig

Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria
1:15

Efter reklamen: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

(1:15)

Slå på ljud


Realityprofilen My Martens ställde upp i TV3:s populära dejtingprogram Ensam mamma söker år 2013 och blev snabbt en tittarfavorit tillsammans med sonen Ludvig.

Det blev inte någon romans under hennes medverkan i programmet och tur var väl det! För bara runt hörnet väntade den stora kärleken; artisten Jonas Wesslander.

Jonas, känd från musikgruppen Basic Element, har varit ett par i många år. Sedan november 2017 har de dessutom varit förlovade.

Bröllopet har blivit uppskjutet på grund av bland annat allvarliga hälsoproblem, men nu är de äntligen äkta makar!

My Martens starka känslor efter hälsoproblemen

Paret lämnar ett tufft år bakom sig, något som satt starka spår i My. I våras fick hon nämligen ett oönskat besked från läkarna; de hade hittat tre tumörer i hennes kropp.

Tumörerna visade sig senare vara godartade och My har hunnit återhämta sig efter upplevelsen. Däremot tar hon med sig tacksamheten för de små sakerna i livet och lärdomen om att inte ta något för givet.

”Det blir väldigt tydligt vad som verkligen betyder något när man utsätts för en sådan prövning. Vi har väntat i fem år på att gifta oss. Nu var det dags”, skriver hon i ett meddelande till tidningen Aftonbladet.

Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu
0:50

Efter reklamen: Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu

(0:50)

Slå på ljud

Ensam mamma söker-My har gift sig med Jonas Wesslander

Men nu har My Martens och Jonas Wesslander alltså äntligen fått säga ”ja” till varandra. Det var under en intim vigselceremoni i onsdags som de två officiellt blev äkta makar.

”Jag har mött min soulmate”, skriver My till tidningen i samband med bröllopslyckan.

År 2019, två år efter förlovningen, beslutade sig paret för att leva som särbos. Efter den välbehövliga pausen har de, sedan 2020, bott tillsammans. Enligt My är kärleken starkare än någonsin i dag.

”Ömsesidig kärlek och respekt. Men vi är även varandras raka motsatser i många saker och kompletterar därför varandra som yin och yang”, konstaterar hon.

Vigseln beskriver My som ”magiskt” och ”nästan lite overkligt”. Ceremonin ägde rum i skidorten Åre by. Bland gästerna (och dessutom som brudgummens best man) fanns ingen mindre än 90-talsartisten Dr Alban.

”Han är en god vän till oss båda”, förklarar My för tidningen.

Foto: Karin Törnblom/TT

Utvald läsning