Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Det gör kändisarna i sommar – många väljer hemester

16 jul, 2020 
Coronakrisen påverkar inte bara oss vanlisar. Även kändisarnas semestrar sker på hemmaplan i år – se deras mysiga bilder här.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Uteservering på hemmaplan, bad och bebisgos. Vi är mitt i semestertider – och så även våra favvokändisar.

Coronakrisen gör sommaren 2020 speciell för oss alla men vad celebriteternas semesterbilder förmedlar så har många en riktigt mysig sommar ändå.

Kändisarnas coronasemester

En trend bland våra skådisar, artister och kungligheter i år verkar, precis som bland befolkningen i stort, vara att ta sig ut i naturen. Perfekt aktivitet när det osäkra reseläget kanske gör att man helst stannar i sitt hemland.

Så här välkomnar några välkända ansikten sina läsare med på sin semester, via sina Instagramprofiler:

Carina Berg

Carina Berg har tillbringat många dagar i sommar i sitt nyrenoverade hus i Stockholms skärgård med familjen. Renoveringsresan fick vi se i serien Bergs Drömkåk på Kanal 5. Tillsammans med sin nya man, fotbollsspelaren Erik Berg, gjorde de om ett gammalt förfallet sommarnöje till en riktigt fin semestervilla. Paret har dessutom precis fått sonen Otto ihop.

Annons

Nour El Refai

Även Nour El Refai är nybliven mamma. Tillsammans med komikern Henrik Schyffert fick hon lilla sonen Sami i slutet av 2019. I sommar har de bland annat tillbringat tid på Öland.

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine har tillbringat tid med familjen i sommar. På sin Instagram visar hon att de firat både de svenska och amerikanska nationaldagarna.

Annons

Julia Roberts

Den amerikanska skådespelerskan Julia Roberts har firat bröllopsdag med sin man, filmskaparen Daniel Moder.

Elsa Billgren

Elsa Billgren tillbringar sedvanligt sommaren på Gotland med sin familj. På sin Instagram visar hon hur hon, maken Pontus och sonen Lynn åker på loppisrundor och äter mysiga frukostar.

Annons

Bianca Ingrosso

På Instagram visar Bianca Ingrosso upp att hon tillbringar mycket tid i Stockholm nu. Bland annat med vänner och pojkvännen Phillipe Cohen.

Isabella Löwengrip

Influencern Isabella Löwengrip har funnit kärleken. Med nya pojkvännen Paul Sundvik, 52, har hon bland annat varit på roadtrip på västkusten och tillbringat många kvällar i hans båt.

Annons

Oprah Winfrey

Coola Oprah Winfrey har precis som många svenska kändisar anammat hemmasemester. På Instagram visar hon många bilder där hon myser i huset. Bland annat den här från en mysig spadag.

Reese Witherspoon

Även skådespelerskan Reese Witherspoon har en riktigt njutig semester! Här på stranden.

Annons

Kim Kardashian

TV-personligheten Kim Kardashian har firat sin dotter North i sommar. I sjuårspresent fick hon en ridtur.

Margaux Dietz

Influencern Margaux Dietz har kunnat synas på Stockholms gator i sommar. Nyligen berättade hon att hon hittat kärleken i nya pojkvännen  Emil Ingemarsson, 26.

Annons

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan har tillbringat en stor del av sommaren tillsammans med familjen. Bland annat har hon firat tioårig bröllopsdag med prins Daniel.

Jenny Strömstedt

Programledaren Jenny Strömstedt la upp den här härliga bilden. ”Hos mamma på landet efter kvällsdoppet på badberget i pappas gamla morgonrock”, skriver hon på sin Instagram.

Annons

Linnea Henriksson

Artisten Linnea Henriksson har bland annat haft livestreamad hemmakonsert i sommar. Hon har också jobbat en del, bara nyligen släppte hon nya låten Det kommer en tid.

Prins Carl-Philip och prinsessan Sofia

Prinsparet Carl-Philip och Sofia har varit på Sverigesemester i sommar. Här besöker de en utsiktsplats i Nynäs som sonen Alexander fick i dopgåva av sitt hertigdöme Södermanland.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

16 kändisar som är 160 centimeter eller kortare

30 kändisar som alltid blir hopblandade med varandra

Kändisar med svåra allergier – hudvård, laktos och höjder

Annons