Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Det gör bröderna Hanson i dag – 25 år efter Mmmbop

10 jul, 2022 
Taylor, Zach och Isaac Hanson.
Låten Mmmbop blev direkt en hit när den släpptes i mitten av 90-talet, och än i dag lever den kvar i folks medvetande. Men vad gör bröderna Isaac, Taylor och Zac Hanson i dag?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Popgrupperna som försvannBrand logo
Popgrupperna som försvann

Att påstå att Mmmbop blev en megahit är knappast att överdriva. Den släpptes 1997 och hamnade etta på listor världen över, och än i dag är det en av de mest framgångsrika debutsinglarna någonsin.

Under åren som följde kunde de hårfagra bröderna Hanson (Isaac, Taylor och Zac) turnera runt inför fullsatta arenor, men trots den första succén så lyckades de aldrig nå samma framgång igen.

Några år efter Mmmbop lämnade de sitt skivbolag eftersom de kände sig missförstådda där, och istället startade de ett eget på vilket de släppt fem album.

De valde också att strunta i Hollywood och New York, och flyttade istället till sin hemstad Tulsa i Oklahoma.

Det gör bröderna Hanson i dag

Där bor de nu och har sammanslaget 15 barn. Och det är viktigt för bröderna att deras söner och döttrar vet var deras rötter är.

Annons

– De ska aldrig behöva gå ut i världen och undra var de hör hemma, för det finns en massa personer som älskar dem, säger yngsta brorsa Zac Hanson, 36, i en ny intervju med People.

Bröderna Hanson efter genombrottet med Mmmbop.
Bröderna Hanson efter genombrottet med Mmmbop.

Han har fem barn tillsammans med sin fru Kate, 38. De är sönerna Shepherd, 14, Abraham, 8, och Quincy, 16 månader, samt döttrarna Junia, 11, och Lucille, 5.

Äldsta brorsan Isaac Hanson, 41, delar uppfattningen om att familjen är viktig och att faderskapet kommer först även när de är ute på turné.

– När jag har spelat klart en konsert så hör jag av mig och säger: ”Vänta lite, jag måste bara göra ett extranummer, sen ringer jag upp och läser godnattsaga”, säger han.

Isaac är pappa till tre: sönerna Everett, 15, och Monroe, 14 samt dotter Odette, 8. De har han tillsammans med sin fru Nicole, 38.

Så här ser Taylor, Isaac och Zac Hanson nu.
Så här ser Taylor, Isaac och Zac Hanson nu.

Mellanbrodern Taylor Hanson, 39, är den som har flest barn av trion. Det rör sig om sju stycken: sönerna Ezra, 19, River, 15, Viggo, 13 och Indiana 3. Samt döttrarna Penelope, 17, Wilhelmina, 9, och Maybellene som är 18 månader. De har han tillsammans med sin fru Natalie, 38.

Annons

– Jobbet som pappa betyder att du offrar allt du vill för barnet. Jag kan sitta mitt i ett möte med någon känd musiker och säga att jag måste ringa till min dotter och prata med henne om hennes dag, säger Taylor Hanson till People.

Känslorna kring Mmmbop

I dag är bröderna tudelade kring Mmmbop. Visst fick de utmärkelser och en massa fans, men samtidigt gjorde det att de hamnade i ett fack som kritiker och vissa fans ville att de skulle stanna kvar i.

– Den var ett tveeggat svärd. Mmmbop var inte falsk, och det var inte någon annan som stod bakom budskapet. Relationen som vi fick med våra fans tack vare den låten höll i sig i flera år, säger Taylor Hanson.

Förutom att ta hand om sina familjer så fortsätter bröderna Hanson i dag med musiken. Och i år släpptes deras senaste album, Red Green Blue.

Foto: TT

Annons