Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Dagny Carlsson slår tillbaka efter elaka kommentaren

05 okt, 2020 
AvMåBra
Dagny Carlsson är 108 år gammal och driver en av Sveriges största bloggar.Nu slår hon tillbaka mot en minst sagt elak kommentar.”Tänker leva ett tag till”, skriver hon bestämt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Effekter en kram har på din kroppBrand logo
Effekter en kram har på din kropp

På grund av coronapandemin som drog igång i början av året är det många runt om i världen som har drabbats av ensamhet. En stor procent av våra äldre i Sverige har varit tvungna att isolera sig i flera i månader och längtar nu efter att få kunna träffa sina nära och kära som vanligt igen.

En av de som har fått smaka på den långsamma vardagen är den folkkära bloggaren Dagny Carlsson,108, och på hennes blogg har hon under våren varit öppen med hur långtråkigt och ensamt det har känts.

Men i början av september kunde hon äntligen komma med positiva besked – hennes släkt hade varit på besök och hade även fått en nyfödd bebis till familjen.

”Det har hänt trevliga saker i dag. Släkten kom på besök och medförde en välfylld kaffekorg med hembakade goda bullar och dels har släkten utökats med ett nyfött litet flickebarna. Jag skall graulera modern när hon blivit utskriven”, berättar hon.

Hon fortsätter sedan med att berätta att det varit manlig personal som kommit och lagat mat åt henne den dagen, och att hon är mycket nöjd över deras service. Däremot känns det fortfarande ensamt och tråkigt vilket hon skriver om samtidigt som hon också berättar att hennes mormor däremot ofta njöt av att vara själv:

”Det känns lite ensamt och blir tråkigt i det långa loppet.. Jag gnäller inte ofta men ibland behöver man lufta sina känslor. Min mormor var mycket förnöjsam fast hon levde ensam och rätt långt från närmaste.”

Annons