Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Christina Schollins ilska mot Pernilla Wahlgrens ex

25 apr, 2022 
Christina Schollin
Efter att Emilio Ingrosso betett sig dåligt mot Pernilla Wahlgren brann det till för mamma Christina Schollin, som nu berättar om örfilen.
Annons
5 saker om Christina Schollin som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var ett av Sveriges mest omskriva par under 1980- och 90-talet. De träffades när han och hans bror Vito Ingrosso dansade bakom henne under genombrottsåren och snart uppstod känslor mellan dem.

Det tog heller inte många år innan deras första av tre barn kom till världen. Oliver Ingrosso föddes 1989, och därefter följde Bianca Ingrosso 1994 och Benjamin Ingrosso 1997.

Pernillas ord om uppbrottet med Emilio

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig 1993, men äktenskapet tog slut 2002 och blev även det väldigt omskrivet. Picadilly circus-sångaren anmälde sin exmake, och han dömdes senare för laga hot.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på. Jag är stolt över att mina barn är halvitalienare, att de har temperament och passion. De fick med sig både bra och dåliga sidor, beskrev Pernilla Wahlgren deras relation i en intervju med Damernas värld förra året.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos relation har förbättrats sedan 00-talet.
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos relation har förbättrats sedan 00-talet.

Det hela var så klart jobbigt för hela familjen.

– Det är det sista, sista man vill. Att gå till rättegång mot sina barns pappa, har Pernilla Wahlgren berättat i Stjärnorna på slottet.

Annons

När hon anmälde hon vände sig också barnen emot sig. De förstod inte alls hur hon kunde göra så mot deras pappa.

– De tyckte jag var boven som anmälde deras pappa, och vissa av barnen vände sig emot mig och ville inte bo med mig, berättar hon.

Christina Schollin örfilade Emilio

I en intervju med Icakuriren berättar nu artistens mamma, Christina Schollin, att hennes tålamod en gång tog slut och att hon satte ner foten mot Emilio Ingrosso.

– Den gången rann sinnet över för mig. Jag kände bara att ingen får behandla min dotter på det sättet. Jag tror alla som var närvarande blev väldigt förvånade, men min markering var nödvändig och bra för alla parter. Den satt som en smäck den där örfilen. Det var skönt att få dela ut den, säger Christina Schollin.

Foto: TT

Annons