Christina Schollin om hatet mot barnbarnet Bianca

Christina Schollin
5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Christina Schollin, 84, har en lång karriär som skådespelare bakom sig och tidigare i år gjorde hon comeback på Dramaten i uppsättningen av Macbeth.

Inte nog med att Christina är mamma till tre kända barn så är hon även mormor till två minst lika kända barnbarn.

Om hatkampanjen mot Bianca

Barnbarnet Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges största influensers och har tagit ett stort kliv och blivit entreprenör. Hon har synts tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 54, i realityserien Wahlgrens värld, men offentligheten har kommit med ett pris.

Nina Gunke om familjens stöd efter alzheimersbeskedet

Bianca har tidigare öppnat upp och berättat om de elaka kommentarerna hon fått något som mormor Christina oroar sig för ska påverka hennes ätstörning.

– Bianca har utsatts för helt orimliga hatkampanjer, det gör så ont i våra hjärtan och det vi kan göra är att ge henne så mycket kärlek att hon själv klarar av att stänga hatet ute, säger Christina i en intervju med Amelia.

Christians stöd till familjen

I hitlåten Det stora röda huset beskriver Benjamin Ingrosso, 25, hur morföräldrarnas hem är en tillflyktsort vilket också är mormor Christinas förhoppning för den stora familjen.

– När ens barn eller barnbarn blir påhoppade, är det så smärtsamt och svårt att veta vad vi ska göra. Jag vill bara att de ska komma hit, det blir som en fristad och jag ser när Bianca kommer hit och slappnar av och går omkring i gräset och då hoppas jag att Björkhaga ger henne styrka.

Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts
1:03

Efter reklamen: Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts

(1:03)

Slå på ljud

Utvald läsning

5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 5 saker om Christina Schollin som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud