Christina Schollin om hatet mot barnbarnet Bianca

30 sep, 2022 
https://image.mabra.com/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
FotografTT
Christina Schollin
Christina Schollin är mormor till Sveriges största influenser, Bianca Ingrosso. Nu öppna hon upp om hatet som riktats mot hennes barnbarn.
Annons

Christina Schollin, 84, har en lång karriär som skådespelare bakom sig och tidigare i år gjorde hon comeback på Dramaten i uppsättningen av Macbeth.

Inte nog med att Christina är mamma till tre kända barn så är hon även mormor till två minst lika kända barnbarn.

Om hatkampanjen mot Bianca

Recept.se Nyhetsbrev

Barnbarnet Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges största influensers och har tagit ett stort kliv och blivit entreprenör. Hon har synts tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 54, i realityserien Wahlgrens värld, men offentligheten har kommit med ett pris.

”När jag börjar tänka på framtiden kan jag börja stortjuta”

Bianca har tidigare öppnat upp och berättat om de elaka kommentarerna hon fått något som mormor Christina oroar sig för ska påverka hennes ätstörning.

– Bianca har utsatts för helt orimliga hatkampanjer, det gör så ont i våra hjärtan och det vi kan göra är att ge henne så mycket kärlek att hon själv klarar av att stänga hatet ute, säger Christina i en intervju med Amelia.

Annons

Christians stöd till familjen

I hitlåten Det stora röda huset beskriver Benjamin Ingrosso, 25, hur morföräldrarnas hem är en tillflyktsort vilket också är mormor Christinas förhoppning för den stora familjen.

– När ens barn eller barnbarn blir påhoppade, är det så smärtsamt och svårt att veta vad vi ska göra. Jag vill bara att de ska komma hit, det blir som en fristad och jag ser när Bianca kommer hit och slappnar av och går omkring i gräset och då hoppas jag att Björkhaga ger henne styrka.

Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts
Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts
Annons