Christina Schollin erkänner: Har örfilat Pernilla Wahlgrens ex

Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts
1:03

Efter reklamen: Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts

(1:03)

Slå på ljud

Nyligen gästade Christina Schollin Framgångspodden med Alexander Pärleros. Något Alexander och Christina kommer in på i sitt samtal är dottern Pernilla Wahlgren och hennes män.

Under åren har det varit diverse skriverier om Pernillas kärleksrelationer och män som har behandlat Pernilla illa. I podden berättar Christina hur hon har hanterat det.
– Oj. Jag har varit så arg och så rent ut sagt förbannad på en viss herre. Och vi fick ju ta hand om Pernilla i vissa perioder. Det går inte att beskriva vad hon har varit med om. Men vi har försökt att stötta henne och jag har sagt ett par sanningens ord till den här människan, säger hon.

Hon fortsätter öppna upp sig om Pernillas ex.
– Jag har till och med givit honom en örfil. För det var han tvungen att få. Det är nog det bästa jag gjort. Men sen har han förstått att han förtjänade den så som han bar sig åt. Faktum är att alla mina barn har sagt att “det där gjorde du bra mamma”. Så behandlar man inte min dotter och så som han sa säger man inte, säger Christina.

Christina: “dissat Elvis”

Christina delar även med sig av lite rolig kuriosa om sig själv, bland annat att hon har tackat nej till att spela in en film med artisten och legendaren Elvis Presley.
– För det första var jag uppbokad med massa teater och film i Sverige. För det andra hade jag två småbarn, berättar hon.

Artisten avslöjar dock sen att det låg mer bakom händelsen än bara ett fullbokat schema och två barn.
– Elvis var ju väldigt bra på att sjunga men jag tyckte inte alls att han kunde skådespela. Och på den tiden ville jag bara arbeta med duktiga skådespelare. Men ja, det är ju inte alla där ute som dissat Elvis, tillägger hon.

Utvald läsning