Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så friade Christian Bauer till Pernilla Wahlgren: ”Får inte fram ett ord”

03 jan, 2023 
Ebba S. Dahlman
Karin Törnblom/TT
Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer är nyförlovade.
Nu berättar realitystjärnan hur det något kaosartade frieriet faktiskt gick till.
– Jag är så fnissig, för att jag håller på med min ironiska rapp och han får inte fram ett ord, berättar hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Vid midnatt den 29 december lät Pernilla Wahlgren meddela att hon och kärleken Christian Bauer förlovat sig.

Nu berättar Pernilla om Christians fina frieri, som var otroligt personligt, i senaste avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam.

– Det sjuka var att jag började rappa om att mitt liv var kaos och att allting var fel, sedan kom Chrille in och då blev jag hel, berättar hon.

Så friade Christian Bauer till Pernilla Wahlgren: ”Får inte fram ett ord”

Det var under en familjesemester i Sälen, efter julen 2022, som Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian tog mod till sig och ”poppade” den stora frågan. Men det tog lite tid för honom att få fram ordern berättar artisten nu.

I hennes egen podcast, som hon driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, återger Pernilla händelseförloppet. Hon berättar att hon inte anade någonting. Därav kanske hon reagerade lite knasigt till en början.

Annons

Christian drog igång deras favoritlåt för att börja bygga stämningen inför det stora ögonblicket. Han var jättenervös, men den ovetandes Pernilla började i stället sjunga med i texten, som var en rapp.

– När jag plötsligt vänder mig om ser jag att han sitter på golvet. Jag är så fnissig, för att jag håller på med min ironiska rapp och han får inte fram ett ord, för att han är så rörd. Han kan inte prata. Så jag rappar och han gråter, berättar hon.

Christian Bauers frieri filmades: ”Vi gör en realityshow”

Till slut måste Christian ha fått ur sig några väl valda ord, men Pernilla förstod fortfarande inte vad hon var med om. Hon trodde att han skojade fram tills att hon såg tårarna i kärlekens ögon. Då förstod hon att hon blev friad till.

Annons

Men kärleken, numera fästmannen, hade inga som helst problem med hennes underliga reaktion.

– Han var så söt efteråt när jag sade “Förlåt jag var ju mitt uppe i en rapp och var så fnissig”. Han svarade bara att ”Det är därför jag älskar dig. Det är typiskt dig”. Det blev väldigt fint och rörande, förklarar hon för Sofia i podcastavsnittet.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer var gäster på Jessica Wahlgrens bröllop sommaren 2022. Nästa gång är det dem själva som står vid altaret!
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer var gäster på Jessica Wahlgrens bröllop sommaren 2022. Nästa gång är det dem själva som står vid altaret!

Alla Wahlgrens värld-fans där ute behöver inte känna sig snuvade. Pernilla avslöjar nämligen att hela frieriet filmades och kommer att sändas i showen.

– Vi gör en realityshow och den har ju följt våra liv i sju års tid. Det finns väl inget finare än att det här frieriet kommer med, säger hon.

Huruvida ett framtida bröllop kommer att filmas eller ej, det återstår att se, men något som bröllopet definitivt kommer att innehålla är en ny ring.

Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

Därför skrattade Pernilla när hon såg förlovningsringen

Pernilla, som har en mycket välkänd förkärlek till en viss frukt, berättar att Christian hade tagit fasta på detta – även när det kom till ringen!

Annons

– Han har gjort en ananasring, förklarar hon och bryter ihop i skratt.

Även om frukten är en stor del av Pernillas liv... Ja, den förgyllda ananaser utgör en stor del av hennes inredning hemma och hon har till låtit tatuera in en ananas på kroppen, så var hennes förlovningsring kanske inte något hon förväntat sig skulle prydas av frukten.

– Jag tycker att det är så gulligt och charmigt, därför att det är vår humor. Det behöver inte vara värsta ringen med en stor diamant. Han ville göra en personlig ring till mig och han vet hur mycket jag gillar ananas, säger hon och fortsätter:

– Den dagen vi gifter oss, då får han lova mig att det blir en vigselring med en sten i!

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons