Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Charlotte Perrellis mäktiga arv – idylliska släktgården i Småland

16 aug, 2022 
Linda Strömbäck
Charlotte Perrelli
TT, iNSTAGRAM
Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli visar upp den idylliska släktgården i Småland och berättar om framtidsplanerna att förvalta arvet. ”Älskar denna plats” skriver Charlotte på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Med en lyxvilla i Djursholm, semesterhem i Marbella och fritidshus i Åre går det ingen nöd på Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen. Nu visar även Charlotte Perrelli upp den pittoreska pärlan i Småland – en släktgård som gått i arv i generationer.

”Älskar att vara här! På något sätt är det min plats på jorden” skriver Charlotte.

Visar upp släktgården i Småland

I ett inlägg på Instagram visar nu Charlotte upp släktgården som funnits i familjen sedan flera hundra år tillbaka. Det vi ser är verkligen en sommaridyll!

Annons

”Älskade släktgård. Sedan 1680 har den funnits i vår familj….. hur förvaltar man ett sådant arv? På bästa sätt…? Från början med 160 hektar skog!! Avstyckat och sålt en del till kyrkan idag. Men så mycket historia här finns. Sååå mäktigt. Så mycket större än en människas livstid här. Med släktingar som utvandrat till ”Amerika” Seattle och ättlingar som varit här och hälsat på. Älskar denna plats.” skriver Charlotte Perelli.

Charlottes framtidsplaner på släktgården

Charlotte berättar även hur familjen planerar att förvalta arvet som funnits i släkten i generationer. För henne är det viktigt att värna om sina rötter och bevara historiska minnen.

Annons

”Vi funderar på att bygga hus här och rusta upp det som behövs. Det känns som vår skyldighet… så det kan leva vidare i vår släkt i 400 år till, minst. Utan arv och historia är vi rotlösa. Kanske vi ska anlägga en liten sjö? El bygga en mindre golfbana för att stimulera ungdomarna och dessutom få dem att älska denna plats på samma sätt som vi.” skriver Charlotte Perrelli och visar upp de fina miljöerna på gården i Småland.

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons