Charlotte Perrelli om självkänslan: ”Är så kritisk mot mig själv”

Den padeltokiga Charlotte Perrelli.
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
0:38

Efter reklamen: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli tillbringar nu några härliga sommarveckor i Marbella på den spanska solkusten tillsammans med familjen.

Där blir det så klart en massa god mat, en hel del sol och bad och mysigt häng. Dessutom hinner artisten med att klämma in en del träning mellan allt livsnjuteri, något som resten av familjen gärna också ägnar sig åt.

Se också8 saker du inte visste om Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli om självkritiken

Charlotte Perrelli älskar nämligen padel och spelar det mer än gärna, även om det inte blir lika mycket som förr.

– Jag spelar mycket padel och barnen tennis. Nu ska jag börja ta tennislektioner också. Inte så att jag tröttnat på padel, men jag är inte lika manisk som förut. Numera spelar jag inte fyra timmar om dagen, utan är lite coolare. Det är ganska skönt att inte känna tokstressen över att jag måste, måste, måste. I stället handlar det om glädje och att må bra, säger Charlotte Perrelli i en intervju med Expressens Hälsoliv.

Trots det känner hon själv inte att hon är i toppform just nu. Men det är som det brukar vara.

– Jag kan titta på bilder och i efterhand se herregud vilken bra form jag var i. Själv känner jag aldrig att jag är i toppform. Nej, jag är så kritisk mot mig själv. Jag kan titta mig i spegeln och känna vad skönt, nu kommer jag i mina kläder igen, säger hon till tidningen.

”Är inte en sådan som går omkring och tycker ‘fy fan vad ful jag är’”

Även om hon emellanåt är självkritiskt så är Charlotte Perrelli inte allt för hård mot sig själv.

– Nej, jag är inte en sådan som går omkring och tycker ”fy fan vad ful jag är”. Jag är ganska nöjd. Innerst inne vet jag att det alltid går att göra lite bättre, men det är inget jag går och klandrar mig själv för. Inte heller gör det mig missnöjd, säger schlagerdrottningen.

Foto: TT

Utvald läsning