Charlotte Perrelli har klippt sig – visar upp nya frisyren

Charlotte Perrelli har klippt sig – visar upp nya frisyren

Vi har sett schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, i många frisyrer genom åren och efter en tid med axellångt hår, valde hon i maj att fylla på med lite längder.

Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag
1:51

Efter reklamen: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

(1:51)

Slå på ljud

Nu har hon piffat till det ytterligare, något som hon glatt visar upp på Instagram.

”2 nyklippta tjejer och en kille. Sååå skönt! Va mindre skönt att hoppa in i bilen sen när temperaturen stod på 44 grader…”, skriver hon och visar upp en bild på sig och barnen.

Charlotte Perrellis lyxiga Spaniensommar med familjen

Just nu är Charlotte Perrelli och familjen i Spanien. Där har familjen ett lyxigt hus, med pool och allt annat som hör till.

Det storslagna hemmet ligger strax norr om Marbella och har en yta på hela 800 kvadratmeter. Där har de fem badrum, sju sovrum och så klart även en urtjusig takterrass att vandra runt på.

Nya frisyren under semestern i New York

När Charlotte Perrelli var på semester i maj passade hon också på att skaffa en ny frisyr. Då var det New York som gällde för henne och maken Anders Jensen, och när hon åkte dit gjorde hon det med axelkort hår.

”Landade igår i NY… denna magiska stad som aldrig sover. Lika härligt att vara här som alltid. Blir en rolig blandning av allt denna resa…. Häng med!!”, skrev hon strax efter det att de checkat in hotellet.

Senare under kvällen var det dags för hockey och då passade hon på att dela med sig av bilder på sig själv maken. De satt i New York Rangers-tröjor och det stod klart att Charlotte Perrellis hår blivit längre.

Foto: TT

Utvald läsning