Charlotte Perrelli har klippt av sig håret inför Melodifestivalen

”Nu är det klippt!, skojar Charlotte Perrelli efter frisörbesöket. Spana in nya frillan här!
Slå på ljud

Att tävla i Melodifestivalen är inte lika med lugn och ro, utan det krävs en hel del fix och trix. Det är inte bara sångröst, scennummer och kläder som ska uppnå perfektion. Frillan ska fixas och allt måste vara tiptop ända ut i hårtopparna! Fråga bara schlagerdrottningen Charlotte Perrelli.

Utöver att öva framför spegeln med en mick som om Charlotte Perrelli vore tolv år igen, så har hon beslutat sig för att kapa av en bit av håret lagom till hennes medverkan i Melodifestivalens tredje deltävling.

Charlotte Perrelli visar upp nya frisyren

På sina sociala medier delar sångerskan nu med sig av en bild där man ser hur hårtussarna fallit till marken efter ett frisörbesök.

”Och DÄR rök lockarna....”, skriver hon intill bilden. Och strax därefter visar hon inte bara upp håret på marken – utan även det läckra resultatet:

”Nu är det klippt! Något ljusare och något kortare..... vad tycker ni?”, undrar hon samtidigt som hon även tackar frisören Mattias som fixat hennes nya look.

Charlotte Perrelli: ”Shit, vilket roligt jobb jag har!”

Inför sin deltävlingsvecka som innebär stressiga genrep och hetsiga sista minuten-ändringar och -lösningar, ska även framsidan poleras. Så Charlotte Perrelli hade laddat upp inför sitt frisörbesök redan i förra veckan, vilket hon avslöjade i en intervju med Måbra.

– Man ska även klippa sig, färga håret. Och testa olika kläduppsättningar, fixa naglarna. En massa ytliga grejer som ska fixas liksom, det är en del av uppladdningen. Det ska bli så kul, man har ju inte hållit på med detta på ett år! Så det ska bli så kul, säger Charlotte Perrelli och tillägger:

– Nu känner man verkligen: ”Shit, vilket roligt jobb jag har!”

Och visst skriver många under på att hennes nya frippa var läcker, under bilden som visar upp nya frisyren hyllas hon av flera följare. Schlagerkollegan Nanne Grönvall skriver ”Snyyyyyggt!”, och Anna Sahlene slår fast: ”Love it!! Fierce!”

Spana in Perrellis nya look – wow!

Foto: TT/Instagram