Carolina Gynning om att fortsätta vara särbos efter dotterns födsel

Carolina Gynning om att fortsätta vara särbos efter dotterns födsel

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:09

Efter reklamen: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:09)

I slutet på juni beräknas Carolina Gynnings tredje dotter komma med storken, och det blir pojkvännen Viktor Philipsons första barn. I en intervju med Femina har Carolina Gynning öppnat upp om gravidlyckan, och slog då fast att resan dit var tuffare än hon trott.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog ett och ett halvt år, förklarade Carolina Gynning som fick ett missfall strax innan den nuvarande graviditeten.

Carolina Gynning: Jag & Viktor behöver inte bo ihop hela tiden

Carolina Gynning och Viktor är idag särbos, och i en intervju med Amelia förklarar hon att det inte är nödvändigt för paret att bo under samma tak när bebisen kommer. Carolina Gynning som har döttrarna Adele och Alicia från sin tidigare relation med Alexander Lydecker, tycker att det vore bra om Viktor har kvar sin lägenhet i Stockholm.

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden. Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder. Ambitionen är att köpa en stor gård tillsammans, då går man inte varandra på nerverna på samma sätt som man gör i en liten villa. Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv, och då är det perfekt att Viktor har sin lägenhet i stan, säger Carolina Gynning i Amelia och menar att hon är för en mer modern familjekonstellation.

Carolina Gynning vill se vad dottern får för personlighet

Carolina Gynning förklarar även att de ännu inte är helt på det klara vad gäller boendesituationen, och att paret gärna väntar med att fullt ut bestämma tills det att man ser vilken typ av person den lilla bebisen är.

– Man har ju ingen aning om vad det blir för personlighet. Om det är en bebis som är väldigt mammig eller om den är helt chill. Jag har ingen lust att planera så mycket. De första månaderna ammar jag och då är ju barnet ändå helt bundet till mig, säger Gynning.

Foto: TT/Instagram

Mer innehåll från MåBra

Carina Berg hyllas för sin ärliga bild efter förlossningen

Gravida Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen på barnen

Carina Berg berättar om oron efter läkarens besked under NIPT-provet

Dela på: