Efter gravidkampen – Gynning, 43, berättar om nya barnplanerna

Viktor Philipson och Carolina Gynning som står bredvid varandra.
Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta
0:51

Efter reklamen: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

(0:51)

Slå på ljud

Carolina Gynning har döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, sen tidigare och i början av sommaren blev hon mamma till sitt tredje barn – Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning.
– Det här är ju en liten sladdis. Men det känns jättebra, man känner sig mycket tryggare i mammarollen desto äldre man blir. Det känns som man bara blir en bättre och bättre mamma. Jag tror jag är en ännu bättre mamma nu än när jag fick mitt första barn. Då var jag 34 år, säger Carolina i en intervju med Aftonbladet.

Carolina, är minst sagt nöjd med sitt liv just nu med tre döttrar, hon benämner det som “girl power”.
– Vi är så jävla lyckliga. Nu svarar jag för min pojkvän också, men jag tror att han också är väldigt lycklig. Det är så fint och mysigt med bebisen. Att få en till chans med en ny partner är helt fantastiskt, säger hon till tidningen.

"Det tog ett och ett halvt år"

Att bli gravid var inte det lättaste men till slut löste det sig, något Carolina är tacksam för och hon menar att allt har en mening.
– Det tog ett och ett halvt år och egentligen är inte det mycket. Men det var mycket när jag jämförde med mina två andra graviditeter. Då blev jag så lätt gravid. Och nu blev jag inte det, och det blir man ju inte med åldern. Det är helt normalt, säger hon.

Carolina Gynning om att vara särbo efter dotterns födsel

Carolina berättar också att hon kan tänka sig fler barn och hoppas på att snart vara gravid igen.
– Alla sa till mig att när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar. Men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till. Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år. Men nu ligger vi lite lågt. Jag vill också komma i form igen, säger hon.

Foto: TT

Utvald läsning